Člověk nevěří, dokud to neuvidí
-
- Moderátor
re
Tak proč to ti bulíci z IBM prodávali?? Zatracená konkurence, měli se na ně vykašlat a razit trend ThinkPadů dál, a ne to dát do rukou "ťamanů"!
Prostě šli s trendem doby, a věřím, že ThinkPad tím, jako zanačka, hodně ztratil.
Prostě šli s trendem doby, a věřím, že ThinkPad tím, jako zanačka, hodně ztratil.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
-
- Moderátor
centos píše:Tam nebylo řečeno, že ten TP pak jel, ne? "ThinkPad is not yet waterproof. Until it is, don't try this in the bath."
Ano, klasické americké právní doložky, které najdeš napsané i v návodu na neoprénové obleky. Nikde jinde na světě než v americkém manuálu na mikrovlnky také nenajdeš upozornění, že v mikrovlnce nemáš zkoušet sušit papoušky a jiné drobné zvířectvo (na základě skutečného procesu, kdy firma prohrála spor s uživatelkou, která v MVT rozstřelila svého papoucha, chybělo tehdy upozornění tohoto typu v manuálu). Kdo žil v Americe tak ví o čem mluvím. Proto se tyto věci do manuálu píšou, ne kvůli Evropanům, ale kvůli americkým redneckům, kteří v mnoha případech mají problémy jak číst tak i psát...
A aby to nebyl spam, ted v dubnu jsem si koupil použitý TP 41 v perfektním stavu, jen pár škrábanců na víku. V nestřeženém okamžiku mi ho můj 15 měsíční syn shrnul ze stolu. Jede dál, tento topic píši na něm
IBM TP T43p - noťas, který furt funguje...
Přítulce spadl DELL 630ka (myslím že je to 630ka)ú ve vlaku jak je úložný prostor nad sedačkama normálně za jízdy na zem a nic se tomu nestalo.
Kamarádovi spadl BENQ ve vlaku z takového toho stolíku jak je u okna a display roztřískaný. Oba ntb byli zavřené. (rozdíl mezi ntb byl přes 20 tisíc )
Jinak k té americe. Nejvíc mě pobavilo, jak si chlapík koupil takový ten pojízdný karavan nebo co a jak jel na dálnici tak si šel udělat do zadu vajíčka nebo kafe nebo co a auto mu sjelo do příkopy. Tak žaloval výrobce že není v manuálu napsáno že za jízdy si nemůže jít něco uvařit. A vyhrál to.
Kamarádovi spadl BENQ ve vlaku z takového toho stolíku jak je u okna a display roztřískaný. Oba ntb byli zavřené. (rozdíl mezi ntb byl přes 20 tisíc )
Jinak k té americe. Nejvíc mě pobavilo, jak si chlapík koupil takový ten pojízdný karavan nebo co a jak jel na dálnici tak si šel udělat do zadu vajíčka nebo kafe nebo co a auto mu sjelo do příkopy. Tak žaloval výrobce že není v manuálu napsáno že za jízdy si nemůže jít něco uvařit. A vyhrál to.
HP530
Marien: imho je dost velký rozdíl v tom, co popisuješ (kdysi jsem taky četl, že chlápek vyhrál spor, ve kterém se soudil kvůli tomu, že ve svém novém karavanu si šel za jízdy dozadu uvařit kafe a jelikož byl řidič, tak se vyboural) a tím, že někdo ukáže nb potopený ve vodě, kdy ten nb klidně může vodotěsný být. Takže tohle malé upozornění nevnímám jako berličku pro blbé amíky.
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
centos píše:Tam nebylo řečeno, že ten TP pak jel, ne? "ThinkPad is not yet waterproof. Until it is, don't try this in the bath."
ten TP v tej vode prezil 3 sekundy nieco zo zakulisia toho spotu http://lenovoblogs.com/insidethebox/?p=88
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
-
- guru
ja keď som sa ponahľal na školenie /nebežal som/ sa mi rozpadol pás na brašni, brašňa s nb spadola hranou na beton, odtrhla sa krytka pantu a plasty na rohu su trochu stlačene ale nb žije ďalej len asi mi už padla zaruka, bol som reklamovať tašku, po 2 tyždňoch /ešte dobre že asusu pribaľuje brašne/ sa vratila, predavač sa ma opytal či som spokojný s vybavením reklamácie /dostal som nový pás/, som myslel že mu vynadam, nb na zemy, zaruka v prdeli, ale predavač bol myli vlastne za nič nemôže tak som povedal že ano
http://www.samdex.sk/index.php?page=6&itm=692
/kupena v akcii z 1700 na 1000, veľka, dobra, ťažka, škareda dobry pomer cena/vykon, i napriek skusenosti odporučam/
http://www.samdex.sk/index.php?page=6&itm=692
/kupena v akcii z 1700 na 1000, veľka, dobra, ťažka, škareda dobry pomer cena/vykon, i napriek skusenosti odporučam/
-
- Moderátor
Tuhle značku teď hojně prodávají v electroworldu a kvalita podle mého zcela odpovídá ceně, jsou i mnohem kvalitnější, ale samozžejmě i dražší. osobně si myslím, že kvalitní brašna by při pádu řekněme z metru měla notebook plně ochránit. pokud ne, tak pak plní jen funkci přenosu a ne ochrany. Toť můj názor...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- Moderátor
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“