Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
o takhle hlavne me zajma jakej je rozdil mezi dual core 1.6 a core2duo 1.6. pochopte ted mam laptopa 4 roky staryho, takze predpokladam ze ta toshiba bude preci jen lepsi i co se tyce displeje
to je mi jasny ale stejne si to nedokaz predstavit. Priklad oba dva kompy - winamp, outlook, word a exel, ve vistach aero, kterej se bud chovat rychlejc(plynulejc)? Diky moc za rady
tak to jednoduché říct, ale pokud má člověk rozpočet lehce nad 10 tisíc, tak je i P DC velmi dobré, i když v tomto případě bych asi vzal raději dvoujádrový AMD Athlon...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
diky za nazor, taky mi to pride jako fer nabidka. co setyce sasi neni problem sice nosim kazdy den,ale sem zvykly byt opatrny (momentalne mam acera o kterym mi vsichni rikali ze mam mekky plasty a ze se mi ulamou panty po 4letech nic)
Ahoj, kdyz tady tak propirate Toshibu, rozhoduju se mezi koupi Toshiby A210-19J a ASUSu F3KA-AP012. Vybavou je lepsi Toshiba, i kdyz o 800 drazsi. Ale kdyz budu pocitat, ze dokoupim do Asusu 1G pameti a ma mensi disk, cenove se to srovna. Ale co se kvality tyka, tam se uz ma jistota nema o co oprit Tak treba nekdo poradi.
diky