Lenovo ThinkPad Z61m

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
majki

Příspěvekod majki » 27 pro 2006 22:32

Zas tak subjektivni vec to neni :wink:, ctenare musi to cteni bavit, nesmi se u toho pozastavovat a lustit z nekterych vet, co vlastne tim autor chtel rict nebo jaky smysl z toho ma chapat. Vim, o cem mluvim, jinak bych to tady nepsal :wink:

__sunl
občas něco napíše

Příspěvekod __sunl » 04 led 2007 14:09

fanky píše:az zas tak spokojen nejsem.. :-)

prosimte mohl by jsi napsat s cim nejsi spokojenej (o: , chtel bych si koupit z61m a docela by me to zajimalo, moc diky

//Byla ta dlouha citace nutna ?? mAXxZ!

fanky

Příspěvekod fanky » 09 led 2007 17:06

s reprackama, s mirne vrzajici sasi, slabym svetylkem osvetlujici klavesnici a vyssi hmotnosti

fanky

Příspěvekod fanky » 17 led 2007 11:31

trochu je doplnil, vím, že ne moc, ale chci se spíš zeptat, co bych měl ještě připsat, o sw se mi psát nechce, ten stejně každý většinou odinstaluje či nějak uzpůsobí svým potřebám

http://charon.hkfree.org/pitrysek/index ... ka-recenze

mraky

Příspěvekod mraky » 17 led 2007 18:36

fanky píše: Práce s trackpointem však není tolik přesná jako s touchpadem.

Tohle je solidni perla, kterou muze vypustit jen uzivatel, ktery s trackpointem neumi. Mam UltraNav a k tomu jeste Logitech MX700 a Logitech B69, ale nejpresnejsi z toho vseho je trackpoint.

fanky píše:U otevíracího mechanismu bych čekal preciznější zpracovaní, než dva plastové zobáčky, které při otevírání odblokujete pomocí pojezdového tlačítka.

V tomhle osobne nevidim problem. Stejny mechanizmus ma nejvyssi rada T.

fanky píše:Pro ochranu disku je použito „airbagového“ sytému – pokud se disk nachází v nepřirozené poloze a mohlo by tak dojít k jeho poškození, „airbagový“ systém zaparkuje hlavy disku.

Tak takhle to samozrejme neni. Nejde o zadnou neprirozenou polohu, ale o detekci "pohybovych soku".

fanky píše:Některé, přímo od IBM jsou poměrně užitečné, ostatní jsou však jen nepotřebným smetím, které akorát zpomaluje počítač (někomu se však mohou hodit).

Muzes neco z toho uvest? Ja mam od IBM nainstalovano vse z recovery partition a nic mi to tu tedy nezpomaluje.

To kdybych to mel rozebrat detailneji. Zaklad podle mne je nepsat o necem, o cem jsem slysel z doslechu a jinak o tom vic nevim.

Nezlob se, ale to co jsi napsal neni recenze, ale pochlubeni se svym novym notebookem.

fanky

Příspěvekod fanky » 19 led 2007 15:10

mraky píše:Tohle je solidni perla, kterou muze vypustit jen uzivatel, ktery s trackpointem neumi. Mam UltraNav a k tomu jeste Logitech MX700 a Logitech B69, ale nejpresnejsi z toho vseho je trackpoint.

Pro mě to tak prostě je!

mraky píše:Tak takhle to samozrejme neni. Nejde o zadnou neprirozenou polohu, ale o detekci "pohybovych soku".

ano mas pravdu

mraky píše:Muzes neco z toho uvest? Ja mam od IBM nainstalovano vse z recovery partition a nic mi to tu tedy nezpomaluje.

Mně se to na rychlosti projevilo.

fanky

Příspěvekod fanky » 14 úno 2007 10:40

přesunul jsem, rád bych doplnil fotky, ale nemam digitalni fotak, ale nekde aspon na vypujceni ho chci sehnat, tak pak doplnim i fota

http://www.fanky.cz/index.php?text=2-ib ... ka-recenze

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“