Ahoj, prosím tě, o kolik (z kolika) ti to zkrátí výdrž baterie, když bys jí používat pořád? Jaký jsou její rozměry?
Škoda, že není větší (neviděl jsem ji naživo, ale zdá se malá) a nemá více tlačítek ...i když nevím na co se hodí. Chtěl bych jí na práci v CADu/Inventoru.
Bluetooth myši - přehled, názory, zkušenosti...
Já sem si koupil tuhle za 450 kč a naprostá spokojenost http://www.trust.com/products/product_d ... item=15315
Toshiba X200-25G / Intel Core 2 Duo T7500 2,2Ghz, 4GB RAM, GeForce 8700M GT 512MB, 500GB,BT,Wi-Fi,Windows 7 x64
jj, taky jsem ji mel, na to ze mam velke tlapy, pomerne dobre mi sedela v ruce, taky vahami pomerne vyhovovala (diky bateriim).
ty dlouho nevydrzely, par tydnu, max. mesic.
delala mi problem s odpojovanim pre BT, ale spise to byl problem na strane ovladacu BT (nasel jsem par lidi, kterym delaly poblemy BT mysi u neterych jinych dellu), ted pouzivam jejiho "brasku" s ocasem a laserem, taky lowendova mys, ale dobre se s ni dela, akorat ta bt mi vyhovovala vice s ohledem na hmotnost.
ty dlouho nevydrzely, par tydnu, max. mesic.
delala mi problem s odpojovanim pre BT, ale spise to byl problem na strane ovladacu BT (nasel jsem par lidi, kterym delaly poblemy BT mysi u neterych jinych dellu), ted pouzivam jejiho "brasku" s ocasem a laserem, taky lowendova mys, ale dobre se s ni dela, akorat ta bt mi vyhovovala vice s ohledem na hmotnost.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Já mám vx nano a teda musim říct, nejlepší... Krásně mi padne do ruky, je přesná. Nano reciever mám pořád zasunutej v notesu, protože tam ničemu nevadí. A při každodennim používání (vypínám jen když jí strkám do báglu) mi vydržela něco přes 7 měsíců na originální baterky, což je skvělí. Můžu jí jedině doporučit, ikdyž je sice dražší, ale nelituju.