NB na hry, office, fotky do 30k kč
No zkus se podivat jeste tady na toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57434 ...
Asuse ti tady nikdo nedoporuci, zvlast ne s dedikovanou grafikou. Nechapu, ale co porad resis, kdyz sam pises ze to HP vyhovuje pozadavkum
Asuse ti tady nikdo nedoporuci, zvlast ne s dedikovanou grafikou. Nechapu, ale co porad resis, kdyz sam pises ze to HP vyhovuje pozadavkum
Rozdíl mezi dv5-1070 a dv5.1065 je opravdu jen v čtečce otisků prstů. Jinak jsem čerstvým majitelem 1070-ky a zatím si nemůžu stěžovat. Koupil na alze, jelikož jinde není snad ani k sehnání. Předtím jsem se též rozhodoval mezi tímto a F50 od Toshiby. Nakonec rozhodl lepší procesor, o trochu míň plastový vzhled, TV tuner a Blue Ray mechanika.
Po informacích na tomto fóru bych neuvažoval o noteboocích typu Acer, Asus, MSI atpod.
Klidně se ptejte ohledně toho modelu, zkusím pomoci
Po informacích na tomto fóru bych neuvažoval o noteboocích typu Acer, Asus, MSI atpod.
Klidně se ptejte ohledně toho modelu, zkusím pomoci
HP Pavilion dv5 1070ec
Crysis Warhead 800x600 na plný detaily vyjma AA a bez kousnutí, jen se dost hřeje. Další zkouším c
STALKER Clear Sky, který má spíš problémy, že padá sám - jsou na něj už patche. Ale jedu též 800x600 střední dynamické osvětlení a nastavení jinak původní, také bez problémů. ANi se lokace moc dlouho nenačítají.
FPS mi chvíli potrvají, většinou dohraju hru a pak si takhle hraji
STALKER Clear Sky, který má spíš problémy, že padá sám - jsou na něj už patche. Ale jedu též 800x600 střední dynamické osvětlení a nastavení jinak původní, také bez problémů. ANi se lokace moc dlouho nenačítají.
FPS mi chvíli potrvají, většinou dohraju hru a pak si takhle hraji
HP Pavilion dv5 1070ec
Asuse protože dost lidí mi ho doporučuje, kvůli poměru cena/výkon a někteří co měli HP už by si ho nikdy nekoupili(cituji: já bych si HP už nekoupil. Mají strašný ceny, drahej a blbej servis, pro firmu záruku jenom rok. Radši si koupím ASUS a ten když se mi rozbije, tak si pro něj sami přijednou.)http://www.alza.cz/asus-m50vn-ak008c-d101502.htm
Zpět na „Jaký vybrat notebook“