Wi-Fi domácí síť pro notebook
-
- občas něco napíše
Nejlehci a podle me nejpraktictejsi je koupit dalsi AP a spojit s routerem. Vetsina AP na trhu funguje minimalne jako switch(kdyz uz ne jako router) tudiz by nemel byt problem ze stavajiciho zarizeni jeden kabel zapojit do noveho AP/routeru a to spojit se starym zarizenim.(koukam velmi srozumitelna veta ).
Jinak se omlouvam za predeslou mystifikaci - nejak sem prehledl, ze to zarizeni je vyzivano k pripojeni k netu BEZDRATOVE ,pak samozrejme plati to co psal swarm....
Jinak se omlouvam za predeslou mystifikaci - nejak sem prehledl, ze to zarizeni je vyzivano k pripojeni k netu BEZDRATOVE ,pak samozrejme plati to co psal swarm....
-
- občas něco napíše
Ahoj, potřeboval bych od někoho pomoct astavit wi-fi router, už si nevím rady......k mému stávajícímu routru jsem si půjčil od znémého routr Ovislink AirLive IP-1000R a ani za nic se do něho nemůžu připojit.......kdyby byl někdo ochoten mi pomoct byl bych moc rád.
Rotr je to tenhle http://www.cheapernet.cz/navody/ovislink_ip-1000r
Napište třeba PM a já dám ICQ, díky moc
Rotr je to tenhle http://www.cheapernet.cz/navody/ovislink_ip-1000r
Napište třeba PM a já dám ICQ, díky moc
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Scháním radu ohledně koupi nějakého levnějšího routeru abych si mohl vytvořit domácí síť. Koukal jsem na tenhle TP-Link http://www.i4wifi.cz/Default.asp?cls=st ... kcniho-hw- tak by mě zajímalo jestli byste mi mohli říct jestli se toho nemám bát a koupit, nebo jestli byste mi navrhnuli něco jiného. Chtěl bych ale něco v téhle ceně , díky za rady
WiFi Router
Ahoj,
mám jednoduchý dotaz, ale raději se ptám - doma mám připojení k internetu po kabelu od UPC. Jelikož mám notebook, potřebuji vyřešit, abych nemusel s sebou tahat kabel, když přecházím z pokoje do pokoje. Co k tomu potřebuji? Stačí access point, nebo i router? Jen potřebuji být mobilní, připojený bude jeden počítač... Díky.
mám jednoduchý dotaz, ale raději se ptám - doma mám připojení k internetu po kabelu od UPC. Jelikož mám notebook, potřebuji vyřešit, abych nemusel s sebou tahat kabel, když přecházím z pokoje do pokoje. Co k tomu potřebuji? Stačí access point, nebo i router? Jen potřebuji být mobilní, připojený bude jeden počítač... Díky.
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 70UD000EQZ
jedna z nejlevnejsich voleb, mam doma, muzu s klidnym svedomim doporucit, taky mam napojene na UPC.
mam to v pokoji, tatka ma v loznici (ob jeden pokoj, pres dve steny) "vynikajici" signal, takze na domaci pouziti bezproblemu staci.
vstup je reseny sitovym kabelem, USB to nema, tak si pohlidej, jestli mas od modemu sitovy kabel (napr me davali pri zavadeni - jeste byvaly karneval - na vyber mezi USB pripojenim modemu a pripojenim sitovym kabelem)
jedna z nejlevnejsich voleb, mam doma, muzu s klidnym svedomim doporucit, taky mam napojene na UPC.
mam to v pokoji, tatka ma v loznici (ob jeden pokoj, pres dve steny) "vynikajici" signal, takze na domaci pouziti bezproblemu staci.
vstup je reseny sitovym kabelem, USB to nema, tak si pohlidej, jestli mas od modemu sitovy kabel (napr me davali pri zavadeni - jeste byvaly karneval - na vyber mezi USB pripojenim modemu a pripojenim sitovym kabelem)
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- občas něco napíše
alfah4ns píše:http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400870UD000EQZ
Prosímtě, tenhle TP-Link co jsi dal odkaz by byl teda lepší než ten co jsem si vybral? Vyřešil by můj problém, hned bych ho objednal. Jestli teda nebude problém s napojením na můj stávající router kvůli bezdrátu? Díky moc
alfah4ns píše:http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400870UD000EQZ
Díky za odpověď i tip. Stejně by mne ale zajímalo, čistě z laického zájmu, jaký je rozdíl mezi WiFi router, WiFi access point a WiFi klient?
refresh:
ten odkaz byl pro rockyho. jestli to vyresi tvuj problem nevim, nerozumim tomu zas tolik ani jsem nejak moc nesledoval tohle vlakno...
jestli ale chapu spravne, tak ty necim prijimas bezdratove net a potrebujes to zase bezdratove pustit dal, tak mozna jo, z toho co mas doma vyvedes sitovy kabel, napojis na to AP od tp-linku a rekl bych, ze byto melo jet.
ale nezarucuju, neorientuju se moc v teto problematice, jen jsem chtel dat tipa rockymu na levne a na domaci pouziti dostacujici reseni.
drzim palce, at to co nejdriv rozjedes.
ten odkaz byl pro rockyho. jestli to vyresi tvuj problem nevim, nerozumim tomu zas tolik ani jsem nejak moc nesledoval tohle vlakno...
jestli ale chapu spravne, tak ty necim prijimas bezdratove net a potrebujes to zase bezdratove pustit dal, tak mozna jo, z toho co mas doma vyvedes sitovy kabel, napojis na to AP od tp-linku a rekl bych, ze byto melo jet.
ale nezarucuju, neorientuju se moc v teto problematice, jen jsem chtel dat tipa rockymu na levne a na domaci pouziti dostacujici reseni.
kazdy velky byk byl jednou tele
-
- občas něco napíše
alfah4ns píše:refresh:
Díky, každopádně už mám objednáno, takže netrpělivě čekám na zásilku a snad to bude bez problému