Castellano píše:..kdyz se otacim tak se obraz trosku trha a rozmazava...
vies co znamena motion blur? je to rozmazanie pri prudsich pohyboch (otacani..) predpokladam ze to mas zapnute na vyssej kvalite, nestiha ti grafika a preto ti to pri otacani seka a rozmazava sry za ot
presne tuhle odpoved jsem cekal,ale dodnes jsem ten motion blur nesnizoval:) ale aspon, ze jsem to slysel, myslel jsem, ze GeForce 9700M GTS by to melo zvladnout vpoho.. mam to snad jen na stredni ci high uz nevim..
Tak mě to šlape na max. detajli + AA při 1280*800. Jinak mě tahle hra dost zklamala a mám vážný dilema, jestli to nemám odstranit dokud to nemám moc rozehraný.
Hratelnost je mizerná a je to přímo nechutně naskriptovaný (4 se mi líbila, takže proti skriptování nic nemám ale kam se na tohle ta 4ka hrabe). 8 z 10 lidí tvrdí to samý, tak na tom asi něco bude. Vydržela mi na disku den a to jenom proto, že sme chtěli vyzkoušet mp s kámošem, kterej stejně nakonec nešel. Ale je to pouze můj názor, tak mě za něj nekamenujte . PS: Far Cry 2 prosazuje přeně opačnou myšlenku a taky mě to nebavilo. Poslední dobou ty hry stojej za prd. Vyjímka je dead space.
Dead Space tu vubec nezminuj, protoze mi do haje furt nejde .. jinak prave ze CoD 4 se mi strasen libil a to, ze to je naskriptovany m,i u toho vzubec nevadilo, protoze to bylo zabavny a proste jsem se u toho bavil a chtel jsem hrat furt dal.. a to same ta petka, jsem za to skriptovani rad..
rozliseni 1280*800 fps 30-35.
Nastaveni urovne textur nebo zapinani/vypinani efektu mi nepripada, ze by melo velky vliv na fps.
rozliseni 1024*768 fps 40-50. Pri velkych bitvach to jde trochu niz, ale subjektivne mi hra celkove pripada plynula.
Hraju to kratce, ale zatim me to bavi.
jj proti 4ce je to slabsi ale zase pridali zajimave efekty jako letajici koncetiny a koho by nebavilo palit zlutaky...to skriptovani je vazne desny, prilis to ulehcuje hru a vubec...zatim jsem prelomem rijen/listopad docela zklaman...takze zlepsit to muze uz jen GTA4 a NFS jinak FC2 uz jsem popisoval jinde des a hruza, dead space kurna tak dobra hra a poserou to pohledem na hrace takova malickost, no jeste dam mozna sanci tomu FO3...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8