vykasli se na plazmovou technologii, nema budoucnost. Mohu Ti doporucit z kratke zkusenosti tyto 2 TV...
Jsou to 40 uhlopricky, maji LED podsviceni, jsou tenke, lehke, maji min 100Hz ob.frekvenci, maji HDTV tuner, DLNA technologii pro propojeni napr se sitovym diskem a moznost sdilet s PC nebo serverem multimedialni obsah a hlavne maji USB vstup s moznosti prehravat filmy z externiho disku nebo Flash pameti.
Maji nadherny obraz a spickovy zvuk. Nic lepsiho v teto kategorii za rozumne penize nekoupis.
Castellano píše:ale ja chci plasmu a ne LCD.. jinak vadi, kdyz TV nema DVB-C tuner? na tv koukame pres kabelovku
Ako ti Ceco vyssie napisal, male plazmy nie su bohvie co. Ja by som sa skor priklonil k LCD
ja jsem nekde psal, ze chci "malou plasmu" ? Mnľ uhlopricka 105 nepripada zrovna mala.. tak prosim o naky navrhy.. jinak ten set-top-box bych tam prave uz zapojovat nechtel.. chtel bych aby to ta televize umela sama
Castellano:
Provider sa nastve a mozes si piskat. Neviem ako v CR, ale v SR UPCcko blokuje karty i SetTop boxy, takze ten ich uzasny STBox tak ci onak pouzivat MUSIS.
Btw, 105cm plazma je mala Schopne plazmy zacinaju na 46" - 116cm.
Uz som videl telky aj s ethernetom (myslim, ze Samsung). Ved teraz tie nove televizory podporuju priamo youtube a podobne, co sa az tak velmi od toho co ma Orange nelisi. Tiez je to len streamovane video.