Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Z tohoto výběru bych asi koupíl tu Toshibu.Je sice lesklá,ale na to si zvykneš.Jinak má kvalitní zpracování a zvuk v dané cenové kategorii.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Mrkni na FSC AMILO XA3530,(doufam ze nazev je spravne)konfigurace AMD ZM82,Prepinatelne gk 3200=>hd3650 512mb 4gb ram a 2x320gb hdd,cena cca 19k,nevyhoda bile provedeni,je to 17"1400x900,koupil si ho kamarad,za ty penize dost muziky,na shopech je od18k do 35k
Jo tak to nevim,ale tohle fsc je i dost pevne,myslim idealni volba,az na tu barvu,bila neni uplne prakticka..byt v cerne tak za ty penize super book,da se dokoupit zaruka,ja bych ho doporucil
no neviem ci som nasiel spravny ale ked som zadal na alze FSC AMILO XA3530 vyhodilo mi FUJITSU Amilo Xa3530 bílý. A ten ma uplne ine vybavenie ako ten, ktory si mi ty popisal. Ale aj tak to snim vyzera celkom slubne.
brat ma HP Compaq
Pouzivaj EDIT a nepis dva prispevky pod sebou(Prvy raz si to mal este tolerovane ale druhy )
Naposledy upravil(a) Bzozon dne 02 črc 2009 19:08, celkem upraveno 3 x.
Mrkni kasa.cz pisu z mobilu jinak bych hodil link,ale odsud ho ma kamarad za 19k,ta investice 1k navic se vzhledem k vybave vyplati...jinej nez jsem uvadel neber,mrkni na tu kasu.cz