Satellite U500
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
panstvo a damstvo, tramtadadá, tak objednáno, koukám, že zdaleka nejsem první, už jste si taky všimli safra:).... snad to příští tejden přijde.... verze 10L, baterku zas tolik nepotřebuju (leda na mp3 ve vlaku a to s vypnutým monitorem a zapnutým Eco módem snad nějaký hoďky vydrží), ale dobrou grafickou kartu jsem ještě nikdy neměl
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Ja to uz mam vyexpedovane z eD', dnes poobede to pride. Inac v ribbon.cz to mate stale v stave "skladom :
http://www.ribbon.cz/toshiba-satellite-u500-10l
http://www.ribbon.cz/toshiba-satellite-u500-10l
-
- občas něco napíše
Uz ho mam. Prve dojmy :
- Predlha instalacia, 45 minut, asi 6-8. restartov OS
- Mechanika nie je slot in, ale klasicka.
- Kovovy ram nie je chromovy, skor taky matnejsi kov, nevyzera to ale zle.
- Konektor modemu je zakryty, male plus
- Sasi sa neleskne, klavesnica trochu, displej je samozrejme leskly
- Ventilator trochu fuci, ale zatial este musim pockat kym sa to cele doinstaluje a spravne nakonfigurujem mody spotreby, je celkom mozne ze este vobec nie je riesena nizka spotreba pri instalacii.
- Je na vysku trochu vacsi ako M800/U400.
- Windows Experience score - CPU 5.0, RAM 5.0, Grafika 5.1, Herna grafika 5.3, HDD 5.2.
- GPU-Z :
- Z obrazku GPU-Z vidiet frekvenciu RAM grafickej 800MHz, co vyzera na DDR3, kedze DDR2 karty maju 500MHz.
tybláho..... tak fakt nekecali..... proč je teda k sakru na mironetu nedostupnej? Ať si trhnou, zkusim ten ribbon, ač k němu nemám důvěru, ale novej pc potřebuju tenhle tejden , jinak se tu zbláznim ..... mohl bys prosím prosím vytvořit fotodokumentaci na rajče třeba .... anebo video na youtube a popsat věci, co nejsou vidět z obrázků a písmennejch specifikací?
-
- občas něco napíše
Foto mozno (ale nie dnes vecer, Touch HD nie je na fotenie v tme), ale video urcite nie, nemam vybavu . Inac to fakt vyzera ako na obrazkoch, az na DVD mechaniku. Jo a klavesnica nie je podsvietena.
Bohuzial je to klasika Toshiba co sa tyka SW, teda je s prepacenim uplne zasrany blbostami. Menujem :
McAfee 60-dnova verzia, Office 60-dnova verzia, Google toolbar, Picassa, Skype, ikonky Amazon, eBay, Microsoft Works, Adobe Reader...
ATI ovladace su tam vo verzii 9.5.
Btw cena za update na Windows 7 (je potrebna kreditka Visa alebo Mastercard, teraz si stiahnu 1,5€ na kontrolu karty a zvysok po odoslani) :
The following item(s) have been ordered:
Windows 7 Home Premium 32-bit/64-bit
Quantity: 1 Total Charge: EUR 29.90
Bohuzial je to klasika Toshiba co sa tyka SW, teda je s prepacenim uplne zasrany blbostami. Menujem :
McAfee 60-dnova verzia, Office 60-dnova verzia, Google toolbar, Picassa, Skype, ikonky Amazon, eBay, Microsoft Works, Adobe Reader...
ATI ovladace su tam vo verzii 9.5.
Btw cena za update na Windows 7 (je potrebna kreditka Visa alebo Mastercard, teraz si stiahnu 1,5€ na kontrolu karty a zvysok po odoslani) :
The following item(s) have been ordered:
Windows 7 Home Premium 32-bit/64-bit
Quantity: 1 Total Charge: EUR 29.90
-
- občas něco napíše
2faugusztin: hm, natož že je to takovej prcek, tak má výkon za kterej by se nemusela stydět kde jaká sedmnáctka (úhlopříčka, ne baba )
Divný, že na fotkách mají tu druhou mechaniku, to je trochu škoda, protože ta se mi líbí víc, ale to už je detail. Ted by mě jen ještě zajímalo co a jak by se na tom dalo rozjet.
A ještě jaký je teda na omak to šasi? Působí pevně? Já bych to potřeboval přenášet každej den a naposledy mi takhle u notasu odešla deska a za novou chtěli 10000, přičemž za tu cenu bych měl novej a lepší než ten co sem měl a přitom původně stál ale 18k (Schválně kdo uhádne co to bylo za značku )
takže se radši ptám na to šasi, protože nechcu, abych po roce užívání notasu za 20k ho musel rozprodat znova na díly a trhnout na tom asi 4k
2ToP: ribbonu se vůbec nemusíš bát, je to seriózní a autorizovanej prodejce téhle značky, navíc co se tak koukám mají to zhruba nejlevnější, ted ten notas klesl o 200 na 20 004 Kč
EDIT: ted sem ten notas našel za necelejch 18, ale je to teda 11G, divný je, že tam je napsaný u grafiky že je vestavěná a jinak moc informací o tom nemaj celkově, toho prodejce navíc vůbec neznám. Tady je odkaz: http://www.pixmania.cz/cz/cz/3493853/ar ... JvbW89b3Vp
Jestli to někdo znáte, tak dejte vědět a ještě jaký je v tom zádrhel, že je tak levnej, jestli je tam jiná grafika? Já naivně myslel, že do všech U500 budou rvát HD4570.
EDIT2: dobrý, už vidím rozdíl, je to napsaný nahoře malým písmem, horší procesor a menší HDD, ale tu grafiku nikde napsanou nevidím, asi fakt bude integrovaná
Divný, že na fotkách mají tu druhou mechaniku, to je trochu škoda, protože ta se mi líbí víc, ale to už je detail. Ted by mě jen ještě zajímalo co a jak by se na tom dalo rozjet.
A ještě jaký je teda na omak to šasi? Působí pevně? Já bych to potřeboval přenášet každej den a naposledy mi takhle u notasu odešla deska a za novou chtěli 10000, přičemž za tu cenu bych měl novej a lepší než ten co sem měl a přitom původně stál ale 18k (Schválně kdo uhádne co to bylo za značku )
takže se radši ptám na to šasi, protože nechcu, abych po roce užívání notasu za 20k ho musel rozprodat znova na díly a trhnout na tom asi 4k
2ToP: ribbonu se vůbec nemusíš bát, je to seriózní a autorizovanej prodejce téhle značky, navíc co se tak koukám mají to zhruba nejlevnější, ted ten notas klesl o 200 na 20 004 Kč
EDIT: ted sem ten notas našel za necelejch 18, ale je to teda 11G, divný je, že tam je napsaný u grafiky že je vestavěná a jinak moc informací o tom nemaj celkově, toho prodejce navíc vůbec neznám. Tady je odkaz: http://www.pixmania.cz/cz/cz/3493853/ar ... JvbW89b3Vp
Jestli to někdo znáte, tak dejte vědět a ještě jaký je v tom zádrhel, že je tak levnej, jestli je tam jiná grafika? Já naivně myslel, že do všech U500 budou rvát HD4570.
EDIT2: dobrý, už vidím rozdíl, je to napsaný nahoře malým písmem, horší procesor a menší HDD, ale tu grafiku nikde napsanou nevidím, asi fakt bude integrovaná
Naposledy upravil(a) Martasator dne 24 srp 2009 20:59, celkem upraveno 2 x.
-
- občas něco napíše
1) sasi je vcelku pevne, jedine kde sa trochu prehyba je v zadnej casti nad funkcnymi tlacitkami, kde je najtensia.
2) bohuzial testy musia pockat, pridal som 2GB DDR2 modul, vymenil som HDD za SSD a instalujem nan W7RC1
3) U500-11G je UK model :
http://uk.computers.toshiba-europe.com/ ... hop/false/
Graphics adaptor manufacturer : Intel®
type : Mobile Intel® GMA 4500M
2) bohuzial testy musia pockat, pridal som 2GB DDR2 modul, vymenil som HDD za SSD a instalujem nan W7RC1
3) U500-11G je UK model :
http://uk.computers.toshiba-europe.com/ ... hop/false/
Graphics adaptor manufacturer : Intel®
type : Mobile Intel® GMA 4500M
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“