Asus F3T-AP008M - Bios- pretaktovani
No ono to stejne ani taktovat chlapi nejde takze je to parek. Ale kazdopadne se to chladit da, kdyz to mate doma na stole. Mam pretaktovanou grafiku go7600 ze 450/400 na 550/470 a ze by se to zahrivalo nejak moc oproti normalu se rict neda...
Druha vec... Neexistuje nahodou dvojklik u biosu ktery odemkne CPU advanced? Protoze u jinych desek to byva...
Druha vec... Neexistuje nahodou dvojklik u biosu ktery odemkne CPU advanced? Protoze u jinych desek to byva...
Tazman píše:Tak u F3T je vtipny mluvit o taktovani:)uz tak je to maly topinkovac:) ale zkus to a pak rekni co vsechno jsi na tom upek...
Zdravim, mam F3T a nezda se mi ze by pri beznem pouzivani nejak moc topil. Nejvice sem zaznamenal 61 stupnu a vice to proste neleze...bezne na kancelarkych aplikacich, icq a surfovani okolo 40-45 stupnu..a ohledne vetracku..tak ten se mi zapina jen kdyz hraju hry, jinak je potichu coz, mi vyhovuje narozdil od kamosoveho A6 kde jede (spis huci) vetrak i pri bezne kancelarske praci nez to uchladi...ale nemam takove zkusenosti jako vy, je to muj prvni notes:) zatim spokojenost..az na toto
ASUS F3TC Turion X2 TL52, 1GB RAM, 120 GB HDD, 15,4", Go 7300 atd =)