jestli chces slusny vykon na hrani her i slusnou vydrz kvuli tahani do skoly, vem si ten asus U80. na hd4570 si zahrajes temer vse a dava to pry 4-5hodin na baterku, telo mi pripadalo solidni, na to ze to je multimedial (samo na neco takoveho, jako je R400, to nema ani ve snu, ale nebal bych se toho)
jestli chces vyssi vykon, hmm, tak nevim, to uz bys musel jit opravdu na ukor vydrze, coz neni moc fajn )komu by se porad chtelo tahat adapter, kdyz vykonne notebooky davaji jen 2-3hodiny)
pak leda desktop + notebook, 25k uz je dost na to, aby sis koupil nejaky asus UL, acer timline (male, lehke, tenke, dlouha vydrz) s integrovanou grafikou do 15k na tahani do skoly na prednasky a tak a domu vzit novou PC krabici na hrani, za 10k se da poskladat PC, co vydrti herni notebook za 35k (cpu 2jadro nejake 1500, deska nejaka do 2k, grafika 2k, ram 1k, hdd 1k, mechanika 500, zdroj, eventuelne jeste skrin a mas to)
12-14", výdrž-6h, do 25000, dokovací stanice
Re: U80V
doporučuju si přečíśt zkušenosti majitele http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... sc&start=0
Sony Vaio CW1S1E & Thinkpad X200
Budu mít asi dosti blbej dotaz, ale řadějí se zeptám. Existuje noteobok na kterým si zahraju novější hry, a přitom by měl výdrž přes 6hodin.
Asi mi navrhente něco typu Asus UL80Vt, ten by se mi i zamlouval, ale má tam to ULV taktovaný jen na 1,3GHz,a to si myslím že na novější hry je dost málo(i když to má GeForce 210M). Jako další alternativu jsem viděl Asus U80V, tam je sice plnohodnotý C2D -2,2GHz,i grafika celkem v poho, ale zase ta výdrž se pohybuje okolo 3hodin.
Je nějaký kompromis který by tyto vlastnosti zkloubil a měl do 14" a 25000,-?
Díky za jakýkoliv tip.
Asi mi navrhente něco typu Asus UL80Vt, ten by se mi i zamlouval, ale má tam to ULV taktovaný jen na 1,3GHz,a to si myslím že na novější hry je dost málo(i když to má GeForce 210M). Jako další alternativu jsem viděl Asus U80V, tam je sice plnohodnotý C2D -2,2GHz,i grafika celkem v poho, ale zase ta výdrž se pohybuje okolo 3hodin.
Je nějaký kompromis který by tyto vlastnosti zkloubil a měl do 14" a 25000,-?
Díky za jakýkoliv tip.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“