WSX 6800
maxxz píše:reklamní letáky UMAXu tak tam mají všude u 6800 napsanou 7950 GTX
A ty si ten notebook koupil nebo si videl letak (ktery bejvaj chybny) a usuzujes dle toho ? Resp. http://www.umax.cz/index.php?modul=prod ... UMNK,6800W píšou, že je tam Video: PCI Express nVidia Go 7900GTX 512MB TAk pochybuju, že by tam dávali tu 7950 navíc si myslím, že by se to v noutu nedalo uchladit. přece jen 7950 je 2x 7900 na sobe
Tohle se uchladi v pohode .... o to bych se nebal ... napr. NEXOC maj 7950 gtx standartne ale prodavaj se jen v nemecku
FS Amilo 3438g (8reklamací=dobropis) FS NEVER MORE!!!! Umax 6800WSX T72, 2GB RAM, 7950GTX, 120+80GB HDD
7950GTX
Vy jste snad všichni másla:) Cendass pěkně kecá a nic nemá. Jinak zkuste mrknout na stránky UMAXu a zjistíte, že je tam go7900GTX a né 7950GTX a navíc 7950GTX nejsou 2 go7900, ale je to klasická NV71 (tedy go7900GTX) ale s vyššími takty.
Jinak známý ho má a je spokojen.
Fakt takový nactiletý blbečky miluju, co všechno mají, ale jen si léčí komplexy a mají max Acer Aspire:)
Jinak známý ho má a je spokojen.
Fakt takový nactiletý blbečky miluju, co všechno mají, ale jen si léčí komplexy a mají max Acer Aspire:)
orgasmic: Klídek. Za prvé ano je tam 7900 za druhé 7950 dobře je to jedna karta nechal jsem se zmást GeForce 7950 GX2, kde jsou dvě karty na sobě. Nevim proč tady utočíš na lidi co maj Acer aspire, připadáš mi svýma ubohýma vykřikama jako Radek Hulán alias Nesnáším AMD/ATI. Nikdo si tu komplexy neléčí, pokud vím sám jsem tu psal, že tam je Go7900 a nikdy jsem nic jiného neřekl to stim Acerem beru jako útok na mě. Jinak pokud bys nebyl zabedněný ho**** přečteš příspěvek o něco výše a zjistíš, že jsem ten odkaz na UMAX homepage přímo na notebook nasměroval. Pro příště se uklidni a mírni svoje reakce.
BTW. Jedinej kdo mi příjde, že si přišel léčit svůj komplex méně cennosti jsi ty ROFL Peace
BTW. Jedinej kdo mi příjde, že si přišel léčit svůj komplex méně cennosti jsi ty ROFL Peace
tento účet již není aktivní.
Vim co píšou na stránkách, ja se tu nechci hádat, jen řikam, že jedinej člověk kterýho znam a má ten notes v něm má 7950 GTX a že v katalogu umax je u něj napsaná 7950 GTX. Jo, na origoš str je 7900 gtx a všický ostatní netový prodejci to tam mají taky, ano..
..než si ho objednam tak se na tuhle drobnost zeptam a dám vám vědět..ale KLÍDEK tady, dyt o nic nejde..
..než si ho objednam tak se na tuhle drobnost zeptam a dám vám vědět..ale KLÍDEK tady, dyt o nic nejde..
No tak se mi dostal do ruky breznovej letak Umaxu docela sem se zasmal par vecem .. napr mp3 s 256mb se vejde 144hodin hudby(to musi bejt kvalita) a jeste tam taky byl 6800 WSX s 7900GXT!!!!!!! ale na dalsi strance s technickyma specifikacema byl jen s 7800GXT maj v tom trochu bordel ... kazdopadne ho budu mit za 53,500 s dani (2gb ram a bez OS)
FS Amilo 3438g (8reklamací=dobropis) FS NEVER MORE!!!! Umax 6800WSX T72, 2GB RAM, 7950GTX, 120+80GB HDD
jj kupovat ho budu jen se to trochu protahlo pac mam mensi spor s Getronick kvuli dobropisu z myho FS notebooku ale dnes sem tam volal a prej to uznali a NT je na ceste k prodejci ... takze hned jak budu mit v ruce penize tak ho objednavam ...