Pokud ti to někdy jede a někdy ne, tak je tu ještě slušný riziko, že se jim to v servise "neprojeví". A pokud to poneseš prodejci tak to znamená akorát to, že reklamace bude o 2-4 dni delší :0)
Doporučuji to blbnutí prodejci předvést a po opravě ukázat, že to už funguje.
A k tomu účelu použít nějaký univerzální soft. Mě třeba blbla grafika (jela pomalu a občas padala v některých hrách), ale téměř nikdy nedokončila 3dmark06, takže jsem prostě předved pád 3dmarku na čistých ovladačích a pak totéž na jiném počítači. (mimochodem dodnes mi není jasné, jak je možné že grafika, někde jela, ale pomaleji, žádné výpadký v abraze, jen občas restart ovladače v nějaké hře ..)
Acer 5820TG a chyba GK při některých hrách
drk22 píše:Pokud ti to někdy jede a někdy ne, tak je tu ještě slušný riziko, že se jim to v servise "neprojeví". A pokud to poneseš prodejci tak to znamená akorát to, že reklamace bude o 2-4 dni delší :0)
Doporučuji to blbnutí prodejci předvést a po opravě ukázat, že to už funguje.
A k tomu účelu použít nějaký univerzální soft. Mě třeba blbla grafika (jela pomalu a občas padala v některých hrách), ale téměř nikdy nedokončila 3dmark06, takže jsem prostě předved pád 3dmarku na čistých ovladačích a pak totéž na jiném počítači. (mimochodem dodnes mi není jasné, jak je možné že grafika, někde jela, ale pomaleji, žádné výpadký v abraze, jen občas restart ovladače v nějaké hře ..)
Ne to se neboj, ono se to projeví. Ještě než jsem ji to tam nesl, tak jsem to zkoušel na všech hrách, který jsem tam nechal a který nešly a u všech byl výsledek stejnej, takže bych se nebál, že by se jim to tam neprojevilo. Podle mě to bude tak na 90% chyba v ovladačích nebo nečem podobnym, ale budu radši, když by se našla chyba v hardwaru teď, když je to v záruce, než abych pak litoval...
Jinak nevím, jaká je všeobecná praxe, ale tady u toho prodejce to technik vyzkouší, pokud bude nějaká píčoviny, tak to dá do pořádku a pokud by to bylo na opravu, tak to pošlou někem do Aceru. V tudle chvíli je mi jedno, jestli to bude trvat tejden nebo dva. Hlavně aby to fungovalo.