Výběr herního Notebooku :)

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Lucky025

Příspěvek od Lucky025 »

Ja se taky omlouvam za svou zvedavost : vyznas se trochu v nb ze bys mi mohl poradit jestli ¨je ten co sem posilal nahore dostacujici.... diky :wink:
Lucky025

Příspěvek od Lucky025 »

hmmm koukam dalsi velka huba ale k veci vi hovn* :D sem si myslel
Omar Bomba
občas něco napíše

Příspěvek od Omar Bomba »

Lucky025: precti si vsechno co si napsal a zkus se nad sebou zamyslet(13let? max).. bez si radsi nechat poradit do Tesca :idea:
Lucky025

Příspěvek od Lucky025 »

Omar : Tak nebrec xD ... jestli se v tom nevyznas nemusis sem vubec psat , ze si tu neco vynahrazujes na to nejsem zvedavej :roll:
Chlebovnik
guru

Příspěvek od Chlebovnik »

Již když jsem otevřel sekci "Výběr notebooku" a viděl, že poslední příspěvek v tomto vláknu je od uživatele Lucky025, zaradoval jsem se.

A Lucky nezklamal!

Všechny jeho příspěvky jsou přehlídkou takové hlouposti a naivity, že je snad ani nelze brát vážně. Přestože odpověď na svou otázku DOSTAL JIŽ V PRVNÍM PŘÍSPĚVKU, nečiní mu problémy přejít do ofenzívy a narážkami typu: "velka huba ale k veci vi hovn*" nebo " jestli se v tom nevyznas nemusis sem vubec psat" KNOCKOUTUJE další uživatele fóra, kterým s jeho neomaleným chováním zde na fóru už došla trpělivost.

Takže chlapče, aby bylo jasno. To, že tady v našem volném čase ZDARMA poskytujeme rady ostatním, protože nás notebooky baví, rozhodně neznamená, že je budeme poskytovat i takovým floutkům jako jsi ty. Takže zaprvé se nauč trochu slušnosti, jelikož TY CHCEŠ NĚCO PO NÁS. A zadruhé by ti neuškodilo naučit se dát dohromady kloudnou větu, protože ty tvoje sračky leckdy nejdou vůbec přečíst.

Howgh, domluvil jsem.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Lucky025

Příspěvek od Lucky025 »

Chlebovnik píše:Howgh, domluvil jsem.

:roll:

xDD domluvil si jo? tak to si fakt velkej frajer :D:D koukam ze si asi spal v knihovne ze? :D
Podle toho co pises budes takovej ten blbecek co je za monitorem frajer a hraje si tady na inzenyra a pak mi pis kdo pise sracky .... kdyz ti to vadi tak to necti a nebreč pak tady :X
Chlebovnik
guru

Příspěvek od Chlebovnik »

Lucky025 píše:tak to si fakt velkej frajer

Přirozeně.
Lucky025 píše:koukam ze si asi spal v knihovne ze?

Nespal, jelikož tam v 7 večer zavírají, ale to bys ty, jako někdo kdo tam v životě nebyl, stejně nevěděl.
Lucky025 píše:a nebreč pak tady :X

Jedinej kdo bude brečet budeš ty, až si koupíš ňákou mrdku co se bude přehřívat, vypínat a pak se ti rozsype, ale kdo chce kam...

P.S.: Jestli máš ještě nějaké další vtipné poznámky, reš je se mnou přes SZ.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
javak810i
guru

Příspěvek od javak810i »

Já bych ho nehrotil. Očividně je mo tak kolem 12 a leze na něj puberta.. Avšak já jsem tohle nedělal :? . Nu což.

Abys mě nenařkl, že ti neporadím, to lenovo nech být, za 18k seženeš výkonější ntb. V této cenové relaci je to myslím Acer a Toshiba. Rozhodně vem s ati HD5650 grafikou, ta je v této ceně nej a pokud možno konfiguraci s Intel procesorem.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
orgasmic
Moderátor

Příspěvek od orgasmic »

Ja myslim, ze dotycny pubescent, je-li uz vubec v puberte je pouze omezene a rozmazlene hovado, ktere si zaslouzi max BAN a ne nejake nase rady.
Presne Te vystihl Chlebovnik.
Takze Ty jedno male PAKO, radeji si zrus ucet, vytvor novy s novym nickem a zkus to znovu. Parchanta Tveho kalibru bych nejradeji zmlatil, kdyz to neumi Tvi rodice! :wink:

EDIT: A nechapu jak se muze nekdo jako Ty, ktery evidentne nevi zhola nic, ohanet a napadat ostatni, ze nic nevi. Kdyz Ty o tom nic nevis, tak nemuzes vedet, ze to co vi ostatni, znamena, ze o tom neco vi 8)
Asus ROG Strix G18