9500 GS mám dojednanou cenu na 3400 - prej zcela nová. Servis nabízí za novou 4900 s dph.
9700 GT předběžnou cenu cca 4tis. Nemáme ještě upřesněno ale čtyřku by to nemělo přesáhnout... Pokud do té doby nebude mít kupce na toho ACERa z kterého je to GTčko, pak bych měl smůlu. Jinak by mě nová stála cca 8tis. a to je dost peněz v poměru k ntb.
Možná to zbytečně hrotím ale chtěl jsem tam mít, když už měním, něco silnějšího než 9500.
Proč se ptáš na ceny ?
Problém zobrazení u nové grafické karty v notebooku - pomoc
4k... hmm...za komponenty z ntb bys mohl dostat další 2-3k... to je 7... trochu přišetříš... a máš nový ntb se zárukou.
Ono ok, ale jak tam odejde ještě jedna jakákoliv věc, máš to už opravy, které ti samotné přesnáhnou cenu nového ntb.
orgasmic byl rychlejší
Ono ok, ale jak tam odejde ještě jedna jakákoliv věc, máš to už opravy, které ti samotné přesnáhnou cenu nového ntb.
orgasmic byl rychlejší

kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Máte pravdu. To je samozřejmě rozumné řešení. M50 ale prodávat nechci, chci ho zase rozchodit aby malej synátor měl zase na čem hrát a učit se. Já osobně mám pro pracovní účely ASUS VX6 a to mi stačí. Další investice za nový ntb (jsem náročnější na HW) si momentálně nemohu dovolit, proto volím méně náročnou finanční cestu. Když budu v budoucnu uvažovat o novém ntb, budu mířit někam, kde je v současnosti G73 od ASUSe. Nebo stolní pc, který je o mnoho levnější. Tam mi zase nevyhovuje mobilita/spotřeba el. Je to jistě na zváženou...
Každopádně ještě o celé situaci budu uvažovat. Díky za názory.
Každopádně ještě o celé situaci budu uvažovat. Díky za názory.