Star Wars: The Old Republic
Taky už to není jako ze začátku, ale chci to dohrát , zatím mám jen asi 100 hodin.
Každopádně pak to dám ještě jednou, budu dělat jiné questy a půjdu na sneak + archery + light armor .
sry za ot.
Každopádně pak to dám ještě jednou, budu dělat jiné questy a půjdu na sneak + archery + light armor .
sry za ot.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
Tato hra se nedá dohrát.javak810i píše:Taky už to není jako ze začátku, ale chci to dohrát , zatím mám jen asi 100 hodin.
sry za ot.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
VAIO VPC-SB1V9E/B
Na svém VAIU hraji SWTOR v nativu (1366x768), vše na High, stíny Medium, abslutně v pohodě. Tedy na Radeonu HD6470, na GMA 3000 jsem nezkoušel.
MSI S271X ► Sempron 3500+ / 2GB DDR2 / 160 GB HDD / ATI X1150 / DVD+RW / 12,1" LCD / WiFi / BT
Na mém lenovu y570 s i7 a gt550m 1gb, sem se snazil hrat swtor, ale je tu problem. I pri low detailech fps spadne na 1-10 fps. Teploty byvaji az 95 stupnu. Dale jsem zkousel trine 2 a bez ohledu jestli mam high nebo low detaily tak fps casto spada na 16. premyslel jsem jestli se notebooke neprehriva kvuli prachu, proteze u nas na koleji je vcelku prasno, nebo jeslti to neni nejaka chyba v nastaveni notebooku.