Ještě jednou děkuju za rady.Už jsme se rozhodli pro Aspire V7.
Jak ale věci chodí v praxi při nákupu bych se ještě rád zeptal... posledních pár otázek, pak už se objevím možná tak v troubleshootech

.
1. verze/revize? [
ODKAZ ][fraze]=acer+aspire+v7-581 - jsou tu na vyběr 3, přičemž tedy ty první dva mají nižší rozlišení. Budu kupovat tedy Acer Aspire V7-581G. Ty čísla na konci mě ale znějí divně, připadá mi to jako revize, verze či tak něco... nemám se o to také zajímat, nebo je to jedno?
2. Barvu, chtěl bych jinou než černou, konkrétně červenou, nebo stříbrnou... mám se u obchodu vždy informovat napřed a pak ještě do požadavků při objednávce přesně vypsat barvu? Nebo je to jinak? Kdyby jste měli nějaký tip, rád ocením.
3. Obchod. Sám jsem si sestavoval počítač z komponentů koupených u czc a možná jsem byl taky jeden z lidí, kteří dostali už použitý kus zboží, takže u komponentů jako je grafika už vím, že je lepší dopsat požadavek - s pečetí(tedy 100% neotevřené

). Teď ale objednávám notebook a trochu si nejsem jistý praxí. Můžu taky požadovat něco jako pečeť, nebo se běžně distributoři a obchody prohrabují balením, aby zjistili, že je vše v pořádku? Opět obecně, máte nějaký tip?

Vím, že vrátit ve 14 dnech NB můžu, ale lepší si rovnou objednat něco s měnším % kazu.
4. Dopředu se ptám, když budu reklamovat, bude lepší rovnou poslat NB do autorizovaného servisu, nebo se to musí nějak kombinovat přímo s prodejcem?