O chlazení vůbec nejde.Spíše ten nový design mě překvapil.Uvidíme na podzim v reálu.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ano ten rám kolem display to byla hlavní věc co se mi na MSI GT70 a starších výrazně nelíbila ,ale zde už to aspoň pro mě nepůsobí takovým děsivým dojmem.
vavroň píše:Podle mě to bude úplně stejně jako v GS70, kde si to vyzkoušeli a teď s tím pojedou.
Jenže u GS je schválně otočená základovka kvůli placatému designu, tam nejspíš neměli jinou možnost, ale u této GT72 to vypadá že bude místa dost, asi jako v aktuálním GT a ty dírky na klávesnicí tam budou beztak jen kvůli zachování jednotného vzhledu.
Jinak tady ještě jedna fotka nebo možná vizualizace: https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 3319_o.jpg
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
mě taky funguje akorát teď jak se na to dívám, mě zaujalo že nemá ty USB v jedné řadě. I podle těch fotek z úvodu článku to tak vypadá...že by byly jinak napájeny na desku ??
Teď už mi taky funguje,ale ráno nefungoval.Vypadá to pěkně.Červenou barvu mám rád.