SONY VAIO FZ21Z
-
- občas něco napíše
Nekdo tady psal, že Asus hřeje. Jako uživatel Asusu s Pentium M (2,5 roku stary), který nyní uvažuje o koupi Sony Vaio Dual 2 Core, musím rict, ze muj dosavadni Asus byl ten nejtizsi a nejchladnejsi notas. A prave zahrivani sony me nejvis trapi. Moje zena ma ultralehke vaio s pentium m a vetrak se ji spousti skoro porad, aby ho trochu zchladil. Uz jsem skoro rozhodnuty, i penize mam bokem na Sony Vaio VGN-FZ21M, a me posledni pochybnosti se tykaji prave toho prehrivani (prece jen je dost silny, vc. grafiky) a potom vydrze na baterku. Jestli uz ho nekdo mate, nemuzete napsat (po mensim otestovani a mereni), 1. kolik vydrzi na baterku pri bzene kancelarske praci, prip. pri pousteni divx, 2. jakou ma beznou teplotu a vykyvy 3. jak casto se spousti vetrak a jak je hlucny.
Nerad bych s nim v knihovne rusil lidi, kteri okolo me zrovna usinaji nad knizkou
Diky moc, O.
PS: jo a nevite jestli to FZ21M v nejnovejsim provedeni nahodou nema taky ty dve lampy? Pak by byla svitivost suprova, ne?
Nerad bych s nim v knihovne rusil lidi, kteri okolo me zrovna usinaji nad knizkou
Diky moc, O.
PS: jo a nevite jestli to FZ21M v nejnovejsim provedeni nahodou nema taky ty dve lampy? Pak by byla svitivost suprova, ne?
Tak tichy notebook to nebude, to je jasne. Je tenky a ma silnou GK. Jeste jsem nezazil notebook s mid-end GK, ktery by byl tichy a vetrak nezapinal kazdou chvili. Otazka je, jestli je zvuk ventilatoru rusivy, ci nikoliv. Nejhure jsou na to MacBooky, tam je ten vetrak napr. hrozne protivny a hlasity.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Bral bych Z-ko, dvě lampy jsou fakt znát, i když samozřejmě i ten normální je skvělej. Mno s chlazenim bych problém neviděl, jelikož je to 15,4 tak tam neni takovej problém s místem. Alespon co já můžu říct, tak mě se větrák nezapíná ani při hrách.
Sony Vaio FE49vn, T5500, 1GB RAM, 120GB HDD, nVidia Go 7400
Zpět na „Jaký vybrat notebook“