KDE 4
-
- guru
kmines bola prva app ktorá ma napadla inak by to bolo možno zaujimavý psychologický prieskum lebo podľa štatistík je cca 50:50 gnome:KDE a mám pocit že stretávam tak 75-90:10-25, možno nás to nejako tiahne k sebe
ale inak stále keď som skúšal KDE niečo pre mňa podstatné blblo, KDE 3.5 sa mi zdá že je ako pre deti, KDE4 mi nikdy poriadne nešlo a stále to bolo pomalé ale podľa mňa je KDE viac "vymakané" ako gnome pričom si ale gnome zachováva strohú funkčnosť ktorú mám rád a vyhovuje mi na 90%
ale inak stále keď som skúšal KDE niečo pre mňa podstatné blblo, KDE 3.5 sa mi zdá že je ako pre deti, KDE4 mi nikdy poriadne nešlo a stále to bolo pomalé ale podľa mňa je KDE viac "vymakané" ako gnome pričom si ale gnome zachováva strohú funkčnosť ktorú mám rád a vyhovuje mi na 90%
Už jsem to stačil vyzkoušet s openSUSE. Zkušenosti s verzí 4.1.něco, která se mi doinstalovala z repozitářů u GNOME verze (čili jsem pak měl obě prostředí), byly příšerná; 4.2.4 už vypadala použitelně. Ale připadalo mi, že je tam strašný bordel v balíčcích.. Z Mintu jsem byl zvyklý (tam jsem jel ale na GNOME, které tam vypadá taky parádně), že se to prostě nainstaluje a hotovo.. V openSUSE to po mě chtělo pořád řešit závislosti a pak jsem měl vždy pocit, že KDE není ve 100% stavu, v jakém by mělo být.
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..