Norton internet security 06
centos píše:Pěkný test, Comodo si ani neškrt.....
No neviem ako si to myslel s tym Comodom, ale ak mas verziu 3 a zapnutu Defense+ tak sa ten program bez tvojho vedomia a samozrejme aj povolenia, nedostane ani len ku klavesnici (pyta sa na kazde jedno stlacenie klavesy)...
Ked uz mu aj povolis klavesnicu, este sa spyta, ci moze ten program pristupovat ku chranenym COM portom (internet explorer) a bez povolenia sa neodosle nic.
Ak das aby sa s tym programom zaobchadzalo ako s izolovanou aplikaciou a povolis mu tak klavesnicu, tiez sa nic neodosle a mozes tam pisat, co len chces.
Samozrejme, ze najviac tu zalezi na pouzivatelovi, ci povoli danu akciu alebo nie. Ale na tom stoji bezpecnost PC, s hocijakym firewallom
Ahoj mam otazecku chci zdilet soubory: klasika slozka verejne nic jineho takze sem nastavil a porad neslo tak sem zjistil ze mi to blokuje Norton Internet Security 2007 kdyz vypnu firewall vse je oki takze jsem si druhe dva pc nastavil pres MAC adresu jako duveryhodne a jede to... Otazka zni je to bezpecnejsi nez nastavit vseobecna pravidla firewallu to jest povolit zdileni a td...? To zdileni by se mi dost hodilo chci zalohovat na stolni pc a dost casto posilat soubory ruzne v domaci siti. Na druhou stranu vim ze druhy notebook bude velice casto zavirovany a plny nepekneho bordylku takze bych chtel nastavit co nejprisnejsi podminky ke zdileni tak abych snizil potencionalni riziko nakazy.... A pokud ho dam jako duveryhodny tak mi neprijde ze je to dost bezpecne mozna se pletu proto se ptam. Vi nekdo o lepsim (bezpecnejsim) nastaveni?
Lenovo ThinkPad R61 - C2D T7250, 1680x1050, 3GB, 160GB, Quadro NVS 140M, DVD±RW, WF, BT, Vista Business
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
kyo píše:norton hlavne strasne zpomaluje pocitac.
Ja mel taky ten pocit, na vedlejsim vlakne se zase nekdo dusoval, ze ne ...
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“