tak se mi to podařilo nainstalovat, v trayi se mi oběvila ikonka nvidia, ale nemůžu v tý nabídce nikde najít nic o snížení výkonu atd., může mi někdo poradit?
díky
uspora baterie + powernow atd.
Ahoj.
Muj problém s PowerNow! je takový, že při běhu na baterce mi jede procesor pouze na 800MHz a nejde jinak.
Mam notebook MSI m677x s procesorem AMD Turion 64 x2. Stáhnul jsem si Notebook hardware control a zkoušel přenastavit na maximální výkon, ale procesor mi stále jede na 800MHz. Jakmile však booka píchnu do sítě, tak mi takt vyletí na standartních 1,81GHz.
Muj problém s PowerNow! je takový, že při běhu na baterce mi jede procesor pouze na 800MHz a nejde jinak.
Mam notebook MSI m677x s procesorem AMD Turion 64 x2. Stáhnul jsem si Notebook hardware control a zkoušel přenastavit na maximální výkon, ale procesor mi stále jede na 800MHz. Jakmile však booka píchnu do sítě, tak mi takt vyletí na standartních 1,81GHz.
Mám přesně stejný problém. Notebook MSI VR610x. Windows XP SP2. Procesor mobile athlon 64 x2. Nainstaloval jsem všechny ovladače, vše běží, ale procesor nefunguje, jak by měl. Když je notebook napájen ze zásuvky, vše funguje, takt se mění jak má. Když běží na baterie, jede stále na minimum ať dělám co dělám. Neví si s tím někdo rady?
-
- občas něco napíše