Pomoc s výběrem
U mna servis zo ziaru nad hronom na slovensku v asuse trval 5dni aj s dopravou(Za 5dni som ho mal spat ale bola to iba mechanika)
Sice vacsina kamaratov ma asus ale nema skusenosti s nicim viac ako mechanika, disk, zvuk(slavna F3 v pociatkoch),a raz tusim pant...
Myslim ze prave tvoje HP mobilcarl sa zahrieva trebars na disku podstatne viac ako ten asus(Mam tu akurat Hp compaq 6715s s Turionom X2-TL60)A mato vacsie teploty ako ten asus ale je to zase tychsie a z lepsim servisom a sasi...
(Nic proti 6715s asi si ju sam kupim strasne sa my paci )
Inac t pevnost plastov je na lepsej urovni ako lacne acery ci slava toshiba A200 ktora je proti tomu uplne makka...
Sice vacsina kamaratov ma asus ale nema skusenosti s nicim viac ako mechanika, disk, zvuk(slavna F3 v pociatkoch),a raz tusim pant...
Myslim ze prave tvoje HP mobilcarl sa zahrieva trebars na disku podstatne viac ako ten asus(Mam tu akurat Hp compaq 6715s s Turionom X2-TL60)A mato vacsie teploty ako ten asus ale je to zase tychsie a z lepsim servisom a sasi...
(Nic proti 6715s asi si ju sam kupim strasne sa my paci )
Inac t pevnost plastov je na lepsej urovni ako lacne acery ci slava toshiba A200 ktora je proti tomu uplne makka...
F3KA mam bratranec je sice o nieco teplejsi nez ten tvoj ale rozdiel to daky extremni nieje ale napr. disk ma podstatne chladnejsi...
Ale na dotyk pri tej istej teplote je samozrejme asus F3KA teplejsi a odost aj ked priamo CPU nema o vela vyssiu teplotu...
S prehrievanim nema F3KA ziadny problem to skor F5 ma na nic chladenie(Prevzal stfetu po slavnej A6-serii)
Ale na dotyk pri tej istej teplote je samozrejme asus F3KA teplejsi a odost aj ked priamo CPU nema o vela vyssiu teplotu...
S prehrievanim nema F3KA ziadny problem to skor F5 ma na nic chladenie(Prevzal stfetu po slavnej A6-serii)
jj jasný. Já ani netvrdím, že můj notebook netopí, ale zozhodně má vyřešený chlazení tak,že poku nestrkáš ruce k výdechům, nebo nevidíš teploty v everestu, tak si toho nevšimneš. Kámošova F3Ka byla opravdu teplá, možná i horká a rozhodně by mi to při práci vadilo. A to nehrál žádnou hru..jen jsme koukali na film.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
v tom F3KA je to tak max 50C a 65 v zatazi zial tam tohreje garfika az niekam v dlhodobej zatazi na 70C ale to uz velmi neprekroci disk ma tak okolo 33C v pokoji a pri dlhodobejsej praci(napr. defragmentovanie) stupne niekam k 45C... F3KA ma vykonne komponenety a chladenie pritom nema o vela ucinnejsie ako moj F3JC ktory ma tak o 10-20C menej na CPU a GPU...
Je to multimedialny notebook ktory je o dost vykonejsi ako 6715s...
Je to multimedialny notebook ktory je o dost vykonejsi ako 6715s...
Zpět na „Jaký vybrat notebook“