Panty T61
-
- píše často
Mě se záruka na stánkách pro ověření zobrazovala o 3 měsíce kratší, než jsme měl podle faktury. Zřejmě to bylo tím, kdy byl notebook vyrobený. Byl vyroben v 6. měsíci a já jej kupoval a registroval v 8. Zasílal jsem i kartičku, ale i přes to jsem měl ve statusu jen 12 měsíců záruky (R60).
Mluvil jsem o tom i s technikem a ten mi říkal, že taky neví proč to tak je (rozdíl 2 měsíců a něco je dost), ale je to prý jedno co je napsáno tam, důležité je co napsáno na dokladu o koupi.
Mluvil jsem o tom i s technikem a ten mi říkal, že taky neví proč to tak je (rozdíl 2 měsíců a něco je dost), ale je to prý jedno co je napsáno tam, důležité je co napsáno na dokladu o koupi.
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
-
- píše často
opotřebení pantů je určitě běžné opotřebení, ale že by se za rok opotřebovaly takovým způsobem, že se display bude kývat 2 cm?
Chod pantů je následující: Otevírám display, jde ztuha, dostane se do 90° a tady je 2cm vůle, není tu žádný odpor a kolem 100° už jde zase ztuha.
Chod pantů je následující: Otevírám display, jde ztuha, dostane se do 90° a tady je 2cm vůle, není tu žádný odpor a kolem 100° už jde zase ztuha.
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
když je otevřenej a třeba jedeš nebo ho jen máš na klíně nebo nohou v posteli tak se na ten displej při pohybech - hlavně takovejch těch nepatrnejch kdy se tělo ani nehne jen se to do něj prostě přenese přenášej strašný otřesy a na panty asi pěkná páka takže dostávaj co zabrat. zvlášť u té 15 tky.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Nu, já ten notebook mám teprve 14 dní a dělá to od začátku. Je dovezen z USA a má roční mezinárodní záruku, ale když napíši je číslo (6465-CTO) na oficiální stránky, tak tam Česká republika zahrnuta není. Takže u nového notebooku by ty panty měly být naprosto tuhé a bez vůle i při mírném přitažení displeje k sobě?
PetrVavrik píše:Mě se záruka na stánkách pro ověření zobrazovala o 3 měsíce kratší, než jsme měl podle faktury. Zřejmě to bylo tím, kdy byl notebook vyrobený. Byl vyroben v 6. měsíci a já jej kupoval a registroval v 8. Zasílal jsem i kartičku, ale i přes to jsem měl ve statusu jen 12 měsíců záruky (R60).
Tak me se zobrazuje o 14 mesicu kratsi Nejak se nezdarilo rozsirit zaruku pro spotrebitele.. karticku sem posilal. Psal jsem do Orange & Green, odkud mi odepsali, ze na svuj notebook mam dvouletou zaruku, pokud mam doklad o koupi vystaveny na fyzickou osobu (ne ICO), kde je uvedeno seriove cislo pristroje. Ale ja mam je fakturu, kde je jen nazev zbozi. Co je ve vasich dokladech o koupi??
-
- píše často
já tam mám sériové číslo (alza)
jinak mě napadlo - koupil jsem ho, nechodilo wifi tak jsem ho za tři dny skočil do obchodu vyměnit za novej kus. neví někdo jestli se dvuletá záruka počíta od koupi toho prvního vadnýho kusu nebo od výměny za novej ?
jinak mě napadlo - koupil jsem ho, nechodilo wifi tak jsem ho za tři dny skočil do obchodu vyměnit za novej kus. neví někdo jestli se dvuletá záruka počíta od koupi toho prvního vadnýho kusu nebo od výměny za novej ?
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
-
- píše často
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“