Hassilo píše:Zkusil jsem dalších pár věcí,ale to "problikávání" obrazovky bohužel neustalo.Poraďte prosím
Nedela ti to problikavani jenom cast obrazu na miste sidebaru? Kamosovi to na starsim noasu takhle problikavalo ve Falloutovi tak ze musel sidebar vypnout...
Ahoj, prosím Vás, rád bych si stahl modifikované ovladače, ale na té stránce je tolik odkazů na mnoho různých "ovladačů" tak nevím, které si mám stáhnout.
Rád bych samozřejmě nejnovější. Popis notebooku v podpisu.
Můžete mi nějaké doporučit? nyní mám 8.452.
A zvětší se vůbec nějak výkon? Hraju hlavně CoD4
Můj NB: Toshiba Satellite A210-16F: AMD Turion TL58 x2 1,9 Ghz; ATi HD 2600 256mb; 160GB HDD; 4GB RAM; Win 7 index 4,7(Procesor)
Tak jsem tkusil pár dalších věcí(sidebar a další věci),ale pořád to problikává.Začalo to až potom co jsem nainstaloval nové ovladače na grafickou kartu?Nenapadá někoho něco?Mě jen to že bych tam zkusil nainstalovat starší a nebo počkat na novější
Procesor Intel Core Duo T1500 (2x 1,8 GHz)
Paměť 2 GB
Disk 160 GB
Chipset:Intel GL965
Grafika:integrovaná/sdílená X3100 128MB
Mám:
Označení procesoru: Intel Core 2 Duo T9400 (2.53GHz)
Velikost operační paměti: 4096
Označení grafického čipu: nVidia GeForce 9650M GT 1024MB
Když hraji GTA 4 nebo NFS Undercover tak musím nastavit nejmenší rozlišení i detaily, aby se mit notebook tak moc nezahřívalo a nesekalo se to
při hraní NFS mám FPS kolem 50 ale seká se mi to. Čím to je.
Skor by som povedal ze problem NFS nebude v hardware ..hlavne ked vravi ze ma 50FPS a seka to..JE to zlou "optimalizaciu" enginu..alebo konvertom na pc..Proste aj na mojom Desktope.. (N280GTX) obraz neni plynuly aj ked mam dobry framerate.. JE to proste taka hra...niekomu to vadi,inemu nie,iny to ani nespozoruje.. (teda ak je to take to milisekanie) S tym nic nespravis (teda ak nevysiel medzi tym nejaky patch na NFS..Lebo viem ze tieto problemy boli so sekanim ked hra vysla... )
Pokoušel jsem se upravit driver na Mobility Radeon HD 3650 ve Vistách, ale nějak se nedaří. "Modnu" ho pomocí utility, ale při samotné instalaci upraveného driveru mi to zahlásí chybu a zavře se.
Už se na to někdo ptal, ale nikdo mu neodpověděl.
Mimochodem dříve jsem to dělal na stejném noťasovi, ale s XPčkama a v pohodě (takže zas taková lama snad nejsem).
Zdravim.Chtel bych se zeptat jestli ma vyznam davat nejnovejsi ovlace na integrovanou grafiku Nvidia GO 7150?Jestli ano,jakou verzi mi z vlastni zkusenosti muzete doporucit?A jeste jeden maly dotaz.V BIOSu muzu nastavit grafice max 128MB,existuje nejaka utilita,abych grafice trochu pomohl a nastavil ji vic?Dekuji za odpovědi.
Engine CZ píše:Pokoušel jsem se upravit driver na Mobility Radeon HD 3650 ve Vistách, ale nějak se nedaří. "Modnu" ho pomocí utility, ale při samotné instalaci upraveného driveru mi to zahlásí chybu a zavře se.
Už se na to někdo ptal, ale nikdo mu neodpověděl.
Mimochodem dříve jsem to dělal na stejném noťasovi, ale s XPčkama a v pohodě (takže zas taková lama snad nejsem).
Stejnej problem s HD3850, taky by mě zjímalo co s tím........(ne že by staré drivery byly nějaké špatné, to ne, ale nové jsou nové)
Kdyby někdo věděl co s tím tak díky za pomoc
Chtěl bych vás poprosit jestli by jste mi nenašli ovladače na ATI MOBILITY RADEON HD 3470 a ktomu ještě i pls návod, už jsem totiž celkem zoufalej a ztáhnul jsem snad vše. Předem moc děkuji