noiz píše:Zdravím, chci si koupit FL90, ale nevím, zda koupit 1 x 2GB s tím, že v budoucnu si ještě jeden přikoupím a nebo jít hned do 2 x 1GB kvůli dual channelu - jaký je rozdíl ve výkonu v procentech? Díky.
Uvádí se 5-10%...
Výkon ve hrách se při dualu zvedne min o 5%
Přeinstalovávání win s dualem za polovinu času!
CPU nemusí "tak dlouho čekat" než se nahrají potřebná data...
Já jsem taky do Dual channelu (2x1GB) šel.
ja mam prime srovnani. sem na pokoji s kamaradem a on ma 1x2GB a ja 2x1GB. on sice muze do budoucna investovat do druhe ale ted ma v 3Dmarku06 o 300 bodu min coz je docela hodne. takze jestli chces hrat hry a zalezi ti na kazde kapce vykonu, rozhodne ber 2x1GB
jelikoz uz mi psal i nejaky typ tady z fora o modded inf tak sem ho upnul taky. ten na topicu V2 je na XPcka (169.09). ja mam modded inf na visty 32bit a je to na ovladace 169.01.
https://www.edisk.cz/stahnout-soubor/929 ... .83KB.html
Compal to podla mna nebude, to je len znacka sasi.
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.
myslim si ze to bude aj compal doska lebo ked nedavno som zistil ze compal je druhy najvecsi vyrobca sasi, a o tom som vobec nevdel aky vlastne NB vlastnim myslel som si ze to je nejaky noname NB. a ked si vezmes mat 2 miesto vo vyrobe sasi tak preco neskusit aj nejaky vlastny NB. a ked si das aj stranku www.compal.com tak tam mas podporu FL90 takze to bude ich NB.
HP Compaq Mini 311, Nvidia ION, Intel Atom N270 1,6Ghz, 2GB RAM, HDD 250GB 7200RPM + Microsoft Wireless Laser Mouse 7000 + Microsoft Windows 7 Home Premium.
krakatoa píše:Je tu jeden problem s nastavenim jasu. Ak display zhasne napr. po dlhej necinnosti tak po opatovnom zapnuti je jas vzdy na maximum. Da sa to niekde nastavit nech si pamata nastavenu hodnotu ?
Tohle mi dela taky. Pritom asi prvni mesic to fungovalo normalne, tj. nastaveni jasu si notebook pamatoval. Psal sem i na technickou podporu, ale neporadili mi.