Nabušený notebook
-
- píše často
-
- píše často
sakra, místo abych se učil na zítřejší zkoušku, tak jsem proletěl tohle téma jedním dechem. Už dlouho jsem se tak dobře nepobavil.
A slovo do pranice : Ještě se nenašla ženská, které by se můj ThinkPad líbíl. Prostě jej nemají rády. Je škaredý. Zato chlapy bych na to mohl balit furt, hlavně z fakulty informatiky
No ještě že jsu na ty broskvoně...
A slovo do pranice : Ještě se nenašla ženská, které by se můj ThinkPad líbíl. Prostě jej nemají rády. Je škaredý. Zato chlapy bych na to mohl balit furt, hlavně z fakulty informatiky
No ještě že jsu na ty broskvoně...
HenryPotter píše:Já teď na tom hraju GTA IV, tak jsem chtěl vědět, o kolik tak ta chladící podložka zvýší výkon. Teda ono mi to GTA IV v tom rozlišení jak hraju stačí, ale přeci jenom více je více.
Pokud si koupis chladici podlozku tak to GTA 4 spustis minimalne na 1920/1200
Myslim ze tento thread by se mel zalozit do pomyslene sine slavy ... dlouho uz jsem se tak napobavil. HP je skutecne vystavni exot .
(bohuzel se tu takovych vyskytuje vice... )
Pri podlozkach si treba davat pozor len na jedno - aby sa notebook nezamrazil. Notasy su totiz stavane na beh v 0°C a viac (do nejakych 45°C). Akonahle by ten notas fungoval v mraze, velmi rychlo by odisiel do vecnych lovisk...
Preto odporucam na chladiace podlozky (ci uz tie s ventilatormi, alebo tie s vodnym chladenim) namontovat rezistor, aby limitoval spotrebu a tudiz aj vykon.
C
Preto odporucam na chladiace podlozky (ci uz tie s ventilatormi, alebo tie s vodnym chladenim) namontovat rezistor, aby limitoval spotrebu a tudiz aj vykon.
C
-
- píše často
-
- píše často
-
- píše často
Zpět na „Jaký vybrat notebook“