Nabušený notebook

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
mivlak
guru

Příspěvekod mivlak » 23 led 2009 10:28

HenryPotter píše:kvalita materiálů je dobrá
dobrá jako ve škole, jo? výborně - 1, velmi dobře - 2 , dobře - 3, nevyhověl - 4
já bych to spíše umístil až do té 4. kategorie... :lol:
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT

Wiruss
píše často

Příspěvekod Wiruss » 23 led 2009 15:07

No ono jde o to, že kvalitnější nout neviděl ani z dálky ty mu ten plast přijde ok. To je něco podobného jako když křovákům dřív donesli korálky.

Coram.Judice
píše často

Příspěvekod Coram.Judice » 25 led 2009 21:39

Nejak to tu umrelo. Jen co se toho, ze nevidel kvalitnejsi notebook a toho okolo plastu, tak mnohem horsi je, ze neda na dobre minene rady,ale komu neni rady tomu neni pomoci.
DELL Latitude C400

Warhawk
guru

Příspěvekod Warhawk » 25 led 2009 21:58

všimni si, že to je tak vždycky. Malému děcku taky říkáš, aby na ten sporák nesahalo a ono na něj přestane sahat , až se spálí.
Internetová diskuze má ještě jednu vlastnost, že než zeptat, se sem chodí lidi "ujistit".
Koukni na ostatní témata. "chci ten nebo ten notebook, který je lepší" odpověď třeba "ani jeden" , reakce "hmm, stejně koupím ten první,...." :-D

Tak to je. Klučinu to nebolí, nejsou to jeho peníze. Ono na druhou stranu mu docela závidím. Notebook jsem vybáral pokaždé snad 14 dní, přečetl hromadů recenzí a byl nešťastný. Když už jsem byl pevně rozhodnut, tak se objevil na trhu jiný /třeba teď v létě thinkpad SL o kteérm nikdo nic nevěděl/.

A to je nic, proti tomu co předcházelo tomu, než jsem koupil zrcadlovku....

Grrrr a můj siemens ME45 by taky chtěl vyměnit.... To bude zase tóčo na diskuzích :-))

Zpět na „Jaký vybrat notebook“