Dell XPS M1330 - už je
No tak pak nevim co resis, jestli si ho neplatil, tak ti ho fakt Dell jen tak neposle. Dellu se plati vzdy predem. Odhaduju ze ti XPSo dojde koncem rijna nebo v listopadu. Bohuzel je to tak. Ja cekal taky pres mesic, ale stoji to za to.
| Dell XPS M1330 | T7300 C2D 2,0Ghz | 4GB Ram | 160GB disk 7200rpm | GF 8400M GS | LED Displej | 3 NBD |
Problem prebrat XPS zo stavu spanku
Tiez vam blbne? Okrem sposobu, ked ho zatvorim a otvorim.
Cez Fn+1, Start, stlacenie tlacitka vypinania a ked je dlhsie otvoreny bez cinnosti ho nemozem prebrat a musim ho vypnut nekorektne. Robi to aj vam a je to Vistou?
A ako nastavit Windows mail vo Viste aby mi nemazal spravy zo servera a odstranene zas automaticky mazal po vypnuti? V Outlook Exprese som take nastavenie nasiel a v tom Vista maile nie.
Vdaka
Cez Fn+1, Start, stlacenie tlacitka vypinania a ked je dlhsie otvoreny bez cinnosti ho nemozem prebrat a musim ho vypnut nekorektne. Robi to aj vam a je to Vistou?
A ako nastavit Windows mail vo Viste aby mi nemazal spravy zo servera a odstranene zas automaticky mazal po vypnuti? V Outlook Exprese som take nastavenie nasiel a v tom Vista maile nie.
Vdaka
Tak dneska mi už přišel.. Dopravce zavolal cca hodinu předem, než přijel..Zatím všechno v pohodě, dokonce sem k tomu dostal nějakou brašnu na rameno zdarma..
http://img167.imageshack.us/img167/8307/image067hs1.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/8307/image067hs1.jpg
ThinkPad T400 & R61, Dell XPS M1330
Gratulujem
nech fachci ako blesk, ja som ho dostal bez monitora.
Helejte nezkousel jste tam nekdo dat XPcka?...kamarad ma problemy s ovladacema ke zvukovce pod XPckama..a nejak se mi nedari nic vygooglovat..
Gulli: Neboj..prijde ti driv..zaurgoval sem je v tovarne a bude tu za par dni )
Jinak uz sem mel jedno xpsko na prezentacce a vsichni byli naprosto hotovy kdyz sem vytahnul z toho malyho slotu infra dalkovy ovladani a odprezentoval jim par veci z powerpointu ))...Displej je naprosto super!...a za par dni vyjde jeste Dellacky tablet..s led displejem a podsvicenim..tesim se jak malej kluk
Gulli: Neboj..prijde ti driv..zaurgoval sem je v tovarne a bude tu za par dni )
Jinak uz sem mel jedno xpsko na prezentacce a vsichni byli naprosto hotovy kdyz sem vytahnul z toho malyho slotu infra dalkovy ovladani a odprezentoval jim par veci z powerpointu ))...Displej je naprosto super!...a za par dni vyjde jeste Dellacky tablet..s led displejem a podsvicenim..tesim se jak malej kluk
HW kompontenty
Jak mohu prosim overit, ze je v notebooku disk s otackami 7200 a LED display ....
Zkousel jsem ruzne detekcni programy, ale predevsim ten display mi nikde nebyl identifikovan.
Dik K.
Zkousel jsem ruzne detekcni programy, ale predevsim ten display mi nikde nebyl identifikovan.
Dik K.
nejjednoudussi zpusob postavit vedle jiny ntb, kery led podsviceni nema.
edit:
ten hdd podle typu, zjistis v everestu
edit:
ten hdd podle typu, zjistis v everestu
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
LED display
... no ne je to vazne legrace. Jak overit, ze koukate na LCD s LED za ktere jste si priplatili. Nemam zadny jiny notas k porovnani. Je pravda, ze kdyz se podsviceni da na maximu, tak je to zarive jak blazen
... zatim jsem dosel jen k tomu, ze web camera, ktera je tam osazena umi nahravat nejakych 640x480 coz dava nejakych 0,3 Mpix tedy to co maji do tohoto typu LCD davat
... za ten Everest diky
K.
... zatim jsem dosel jen k tomu, ze web camera, ktera je tam osazena umi nahravat nejakych 640x480 coz dava nejakych 0,3 Mpix tedy to co maji do tohoto typu LCD davat
... za ten Everest diky
K.
mno zkus si namalovat cerny obrazek a mrkni na to pri max jasu, lcd bez led miva tendenci dole hodne zesvetlovat, pac trubice byvaji vetsinou dole, jinak s tou kamerou tez dobry priklad.
kazdy velky byk byl jednou tele
Chlapi a co na to jit trochu odborne?
Disk: Jdi do spravce zarizeni/diskove jednotky a tam mas oznaceni toho disku, to vygoogluj a mas konkretni disk. 7,2ky se tam davaj Momentusy od Seagatu.
LED Display: Opet spravce zarizeni/Monitory/Obecny monitor PnP dej vlastnosti/podrovnosti/ID hardwaru. LED LCD tam bude mit bud LCD2306, to je Toshiba display a nebo CMO1309 to je opet LED display, tentokrat od Chi Mei Optoelectronics. Ale jestli mas 0,3pixel webcam, tak mas urcite LED display.
Jinak display od CMO ma vyrazne vyssi (lepsi) podsviceni nez Toshiba, ale ta ma zase o neco vernejsi barvy a nema problem s unikem svetla ve spodku panelu (jako CMO).
Disk: Jdi do spravce zarizeni/diskove jednotky a tam mas oznaceni toho disku, to vygoogluj a mas konkretni disk. 7,2ky se tam davaj Momentusy od Seagatu.
LED Display: Opet spravce zarizeni/Monitory/Obecny monitor PnP dej vlastnosti/podrovnosti/ID hardwaru. LED LCD tam bude mit bud LCD2306, to je Toshiba display a nebo CMO1309 to je opet LED display, tentokrat od Chi Mei Optoelectronics. Ale jestli mas 0,3pixel webcam, tak mas urcite LED display.
Jinak display od CMO ma vyrazne vyssi (lepsi) podsviceni nez Toshiba, ale ta ma zase o neco vernejsi barvy a nema problem s unikem svetla ve spodku panelu (jako CMO).
| Dell XPS M1330 | T7300 C2D 2,0Ghz | 4GB Ram | 160GB disk 7200rpm | GF 8400M GS | LED Displej | 3 NBD |