centos píše:TJK: foobar provozuju na Vistě půl roku a nespadl mi ani jednou
No já právě nevím jestli to není nějakým komponentem... používám Panels_UI i single playlist columns a když změním styl z panels_ui na single playlist tak mě ani FB2K nenaběhne... Musím tu komponentu odebrat... tatík na XP ale se stejným nastavením absolutně žádné problémy nemá.
mne to nabidlo SP1 vcera 65MB - 534,8MB, jenze kdyz jsem delal ten test souboru sfc, tak mi to napsalo, ze nektere soubory se nepodarilo opravit.
stalo se to taky nekomu?
prohlidnout si ten logovaci soubor z Visty se mi nepovedlo, ani admin není "dost opravneny" si to precist! a primo z konzoly prikazem type jede vypis chvilku jak blaznivy a pak je toho sotva stranka (a stejne z toho poznam prd tak se bojim, ze dopadnu jako Krevety
ptalo se te to, kolik toho chces stahnout?
ja mam primo v nabidce ty dve hodnoty, tak jsem to bral, ze se te to v prubehu instalace nejak zepta, co vlastne chces.
neptalo. automaticky to začalo tahat 66mb. za se na druhou stranu mám všechny předešlé aktualizace stažený, takže si to možná tahá podle toho jako moc je systém aktuální...ale to skutečně jenom tipuju
tak jsem stahnul tech 1/2 giga z odkazu co sem dal dj.kure, protoze jsem chamtivej a automat mi chtel nahrat jen 66MB.
12:25 zacatek intalace
12:43 1.restart
12:52 konec konfigurace aktualizaci
12:59 konec instalace aktualizace SP1: faze 1
13:03 d t t o : faze 2,
2.restart
13:09 d t t o : faze 3, konfigurace app.
----> za cca 45 minut hotovo a ted jsem uz jen zvedavej, jestli poznam nejakou zmenu...
foto1977 píše:hlásím první negativní vlastnost: při chodu na baterie mi ntb přešel do režinu spánku (plánovaně), ale již se mi ho nepodařilo probudit - pomohl tvrdý restart (odpojení baterie). Poté normálně naběhl a tváří se OK. Jo a další jobovka je HIPS u Spywareterminatora kterej mi hlásí změny jak divej už asi 200x na cokoliv kliknu. Dělá to taky někomu? Hlavně ten spánek? Mám VHP CZ.
jj presne to samy mi to delalo taky s tim zamrznutim v rezimu spanku se mi to stalo 2x a to potvrzovani v Spyware terminatoru me uz pekne sra.. , takze sem byl nucen odinstalovat terminatora a ejhle, ntb chodi najednou jako hodinky, zadny zamrznuti a zadny potvrzovani
edit:mam teda Visty Bus
Thinkpad R61 - C2D T7250 2.0GHz, 14" WXGA, 2GB RAM, 160GB 5400rpm, GMA X3100, DVD±RW, WF/ BT/ FPR/ Vista Business
FloydPink: no já mám ST verzi 2.2, schválně jsem jí předevčírem nainstaloval abych měl HIPS co učit. Předtím jsem měl verzi 2.1.
Kde je k vidění ten "Black List"? Já jsem na ST zvyklej a nerad bych se ho zbavoval, snad se to vyřeší.
2 Centos:
Dík ale já už to vyřešil. Byl to konflikt mezi Panels UI a uie_tabs... A jak koukám ty uie_tabs taky nemáš... Zvláštní je že na XP to nepadá.
Ale ještě jednou dík.