Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Karel Sch. píše:akorát mě na tomto typu zarazilo že nemá web kameru a na ten výkon že má pouze sdílenou grafiku to je taky docela...no nic ještě jedna o tázka na vás: acer travelmate nebo hp compaq( jedná se o typy zmiňované v diskusi) jenom mě zajímá kteří jsou lepší? díky Karel:)
Bral bych radši Compaq i když TravelMate je taktéž dobře zpracovaný. Co je však u Aceru problém.....servis. Ta sdílená grafika má výkon až až. Sám jsem na ni rozjel NFS Carbon, MW, UT 03, FlatOut 2, GTA Vice City.
to vadí že má větší rozlišení?? když jsem četl recenzi tak psali čím větší rozlišení tím lépe... jak malý písmo to bude? dá se v tomto rozlišení normálně třeba číst ve worldu?? poraďte díky...a co ty fonty je to nutnost u tohoto rozlišení?? díky
jako ono je to lepší tím, že si můžeš otevřít více oken vedel sebe, než na klasickém 1280x800, ale tím pádem je to titěrnější. Pokud s notebookem pracuješ, tam by to bylo ideální. Mě občas 1280x800 už nestačí. Uvítal bych alespon 1440x900, ale to 1680x1050 bych bral stoprocentně, pokud bych bral počítač na práci..
to rozlisenie je subjektivne. mne WSXGA (1680x1050) vyhovuje, na druhej strane su ludia pre ktorych je vyssie rozlisenie ako WXGA (1280x800) nevyhovujuce (prilis male pismena a tym padom vacsie namahanie oci pri praci). treba si to pozriet v praxi niekde v obchodoch.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
zkus se podívat jestli někde nejde 6715b s 1440x900? Tuším, že HP se dá i nakonfigurovat. Taky se to tu už někde řešilo. Ale to neznamená, že WSXGA+ je špatné, spíš bych řekl, že na někoho kdo budu brouzdat na netu je to moc. Ale když si píšeš s lidma na ICQ, MSN, IRC, prohlížíš stránky a ještě píšeš ve Wordu, tak je velké rozlišení ideální. Rozmyslet si to musíš sám.
Kladem pro vyšší rozlišení je i kvalita displaye, hlavně pozorovací úhly, kontrast, barva. Porovnával jsem muj display s WSXGA+ u TP R61 a je to rozdíl. Je však důležitější někde vidět a porovnat (tu velikost rozlišení), než přečíst pár názorů.