notebook na erasma
-
tracymc
- píše často
-
kr
- občas něco napíše
dekuji za dalsi reakce
skutecne mi nevadi koupit si nejaky starsi model ba rekl bych prave naopak...O takovem modelu uz se daji sehnat spousty uzitecnych informaci(spokojenost majitelu,zavady atd.) a pritom clovek nepriplaci nic za to ze jde o "horkou novinku". Navic nejsem takovy fajnsmekr abych musel mit ten nejnovejsi model...T43 p se mi zamlouva i o neco vice vzhledove nez hp....
skutecne mi nevadi koupit si nejaky starsi model ba rekl bych prave naopak...O takovem modelu uz se daji sehnat spousty uzitecnych informaci(spokojenost majitelu,zavady atd.) a pritom clovek nepriplaci nic za to ze jde o "horkou novinku". Navic nejsem takovy fajnsmekr abych musel mit ten nejnovejsi model...T43 p se mi zamlouva i o neco vice vzhledove nez hp....
-
lubasj
- občas něco napíše
to je dobrej vtip ,tak dlouho jsem se nezasmal
a kdo myslis ze dan za Tebe zaplati ? stat ?
a pokud by Ti to prodali bez DPH ,tak to je TRESNY cin
velkoobchodni ceny ,tzn prodej za jejich nakup to je taky pekne usmevnej nesmysl
Mironet a jine firmy nakupuji u ATcomp,EdSystem,Actebis a podobne ,jejich marze diky zkurvenym cenam z eshopu se pohybuji kolem od 1% - 5% ,taze slevu ti daji tak 1% mozna 2% u vybranych modelu.
-
CeCo
-
mivlak
- guru
-
onne
- guru
-
sirius1983
- Moderátor
Přesně tak, velkoobchodní neznamená bez dph...
Jen tak pro zajímavost jsem se do mironetu přihlásil jako student a srovnal ceny bez přihlášení. Takto jsem porovnal ceny notebooků v několika cenových kategorií a většinou mi vyšla sleva kolem 2%, ale u XPS 1530 to bylo dokonce 7%. větší sleva ale rozhodně není...
Jen tak pro zajímavost jsem se do mironetu přihlásil jako student a srovnal ceny bez přihlášení. Takto jsem porovnal ceny notebooků v několika cenových kategorií a většinou mi vyšla sleva kolem 2%, ale u XPS 1530 to bylo dokonce 7%. větší sleva ale rozhodně není...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
ma852
-
CeCo
-
kr
- občas něco napíše
Tak sem ve vyberu dost pokrocil a vesel sem do zaverecne faze tak sem se rozhodl obnovit toto tema...musim uznat ze cim vice jsem se o ntb dozvidal tim vice sem musel docenit ze jste mi radili skutecne dobre a zasvecene....v soucasne dobe tedy koukam na ntb nekde v hodnote kolem 20 tisic a stale vaham mezi lenovo r61, hp 6715b a ted jsem se zacal pohlizet po nejakych tech dellech....
akorat ze v ze v tehle cenove relaci se da sehnat asi jen Dell Inspiron 1525 nebo Vostra 1000, 1510,1310....a podle toho co sem cetl jsou vsechny tyhle delly s kvalitou sasi niz nez jejich predchudci(daji se nekde jeste sehnat starsi modely techto dellu?)
Proste by snad melo jit stale o pomrene kvalitni ntb s vybornym delackym servisem tak by snad clovek prilis neprohloupil kdyby investoval do dellu...Jaky model dellu by podle vas byl v teto cennove relaci nejlepsi??
Pro dell pri mem rozhodvani mluvi to ze bych spise preferoval lesklou obrazovku kterou hp ani lenovo u mnou vyhlednutych modelu nenabizi....
doufam ze jsem vas prilis nezahltil novymi dotazy a tesim opet na zasvecene reakce a rady.....
akorat ze v ze v tehle cenove relaci se da sehnat asi jen Dell Inspiron 1525 nebo Vostra 1000, 1510,1310....a podle toho co sem cetl jsou vsechny tyhle delly s kvalitou sasi niz nez jejich predchudci(daji se nekde jeste sehnat starsi modely techto dellu?)
Proste by snad melo jit stale o pomrene kvalitni ntb s vybornym delackym servisem tak by snad clovek prilis neprohloupil kdyby investoval do dellu...Jaky model dellu by podle vas byl v teto cennove relaci nejlepsi??
Pro dell pri mem rozhodvani mluvi to ze bych spise preferoval lesklou obrazovku kterou hp ani lenovo u mnou vyhlednutych modelu nenabizi....
doufam ze jsem vas prilis nezahltil novymi dotazy a tesim opet na zasvecene reakce a rady.....
-
sirius1983
- Moderátor
-
kr
- občas něco napíše
-
sirius1983
- Moderátor
-
mobilcarl
- =DRTIČ=