Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
slamaqe píše:To může být klidně tím, že prostě Asusy má strašný počet lidí...
Trocha teorie z matematiky:
Když se dělá anketa nebo něco podobnýho, ve výsledcích se používají procenta, to proto aby výsledek nebyl zkreslen počtem lidí co například vlastní Asusy nebo HP.
Počet lidí vlastnící Asus v tomto případě není relevantní.
Tak kluci včera jsem si hrál s tou Toshibou A300 Satellite (přesné označení nevím, byl to AMD Turion ne C2D) a vypadá že nebude zlý až na jednu podstatnou věc co mě zarazila a to je klávesnice. Připadala mi jako z fólie co na ni píšou děti na ZŠ. Zmáčkl jsem S a prohla se celá levá polovina. Vedle ležící HP je mělo jakoby tvrdší.... Tak nevím, jestli to bylo tím kolik lidí na to macá (ten HP už neměl tlačítko H - asi ho někdo ztratil tak si přišel pro jiné... )
Asus -> Super jsem z Opavy do Ostravy to je elefantem 20 minut takže to je další plus... Teď kde ho sehnat v OP/OV za nej cenu - ten M51SN... TS Bohemia, Alfacomp.... je ještě v OV nějaký podobný !spolehlivý a levný" obchod?
Jestli chceš kupovat v kameném obchodě a v Opavě, tak se podívej na dolním náměstí do BuchtaPC.. Je to vedle Pasáže.. Tam má dobré ceny.. Párkrát jsem tam kupoval a v pohodě. Většinou to měli skladem.. A pokud z E-sopu, tak mironet, alza, czc
Tak jsem vzal ten ASUS M51SN a jsem spokojen. Dal mi dokonce slevu z 25995 na 24590, páč sem ho našel levnějc.
Jen mě zajímá, nevíte, jak přijímat DVB-T vysílání TV???? Je na to třeba dokupovat anténu a něco zařizovat nebo je to ta anténa co je v balení?