Zdar lidi, tak už to pár dnů s kolegou hraju a bomba, jen mám teď menší zákis, nedělal jste někdo quest s tím repelentem proti krtkopotkanům? Nějak nevím kde ten repelnt najít, případně jak ho vyzkoušet...
Klacek s repelentem jsem mel hned kdyz mi ten úkol zadala. A do tech kanálů jsem ani nešel... zalhal jsem jí, že to fungovalo výborně a šel jsem dělat další quest
Danny.Blue píše:Všechny vás zdravím. Taky jsem si pořídil Fallout 3 a mám problém. Asi po 15 - 30 minutách mi hra spadne s tím že primární ovladač zobrazení přestal reagovat a byl ůspěšně obnovem. Neměl někdo z vás podobný problém, popř. nevíte jak jej vyřešit?
JJ, já mám stejný problém nevíte nekdo jak to vyresit? myslel jsem ze to je tím ze to hraju na notebooku, že to nepodporuje M čip, ale jak vidím tak to na notebokách spouste lidem jede ... takze muzete nekdo poradit?
No ono je to kratke, pokud hraješ jen hlavní linii. Já už mám 18. level z dvaceti, a to jsem ještě ani nepotkal toho svého otce Mě totiž ani nějak moc nezajímá kam šel... je tam desítky jiných zajímavějších podquestů.