Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
mozna zahlednes i jinde hlavni znak je presmilovany prizpevek
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
jn. Tak mám smůlu. Ani ne za 10 minut to změnili na tom anacompu z 512MB na 2GB za 7603Kč a pak na 2GB za 8913Kč. To jsem ani nestíhal zírat. A myslel jsem, že mě asi raní mrtvice. To bych klidně koupil s tou 512-ctkou, než si připlatit 1300!!! za 1,5 gb ram. To jsou ale vydřiduši. Ach jo.
já mám i takovej pocit, že to ani nepůjde objednat. Oni maj t těhlech akcích jen pár ks a pak lišácky nalákal lidi na podobnej produkt o pár tisíc více. Alespon tak to bylo na ALze.
Jedinou pravdou je, že všichni lžou Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Musím říct, že opravdu jsem. Třeba NSDU2 mi jede asi tak 3 lépe než příbuznému na asi 2 roky starém stolním PC, které stalo přes 20tis. Jedu na 2 nejvyšší detaily v plném rozlišení a bez bugů. Fakt doporučuju.