Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Asi bych šel do toho s Centrino 2, nebude tolik hřát a má i lepší display, ale za hd4570 je na tom o něco hůř (tedy záleží na paměri jestli ddr2 nebo ddr3) ale Sims 3 bez problémů.
BTW, hraješ CS:S? jestli jo napiš nick a server. Rád bych viděl, jestli jsou ty řeči o tom, že holky neumí hrát csko jen žvásty či ne.
Asi bych šel do toho s Centrino 2, nebude tolik hřát a má i lepší display, ale za hd4570 je na tom o něco hůř (tedy záleží na paměri jestli ddr2 nebo ddr3) ale Sims 3 bez problémů.
BTW, hraješ CS:S? jestli jo napiš nick a server. Rád bych viděl, jestli jsou ty řeči o tom, že holky neumí hrát csko jen žvásty či ne.
nevím no.. neznám nikoho kdo má toshibu, tak se trochu bojím
CSko jsem ted dlouho nehrála, nejsem ted ani doma
ale ja budu mít ten notebook tak klidně byla jsem v tom dobrá
nevím no.. neznám nikoho kdo má toshibu, tak se trochu bojím
A jaký je rozdíl mezi ddr2 nebo ddr3 jak to poznám?
CSko jsem ted dlouho nehrála, nejsem ted ani doma
ale ja budu mít ten notebook tak klidně byla jsem v tom dobrá