ThinkPad EDGE 11
-
- občas něco napíše
anThrax-S- píše:Chtěl jsem udělat co píšeš, ale ať klikám jak klikám na tu baterii, neotevře se nic a když přes Lenovo ThinkVantage toolbox najedu na battery status a dole kliknu na Power manager, nejde to, chvilku se to načítá, ale nic nevyskočí...
To je divné, zkus stáhnout ze stránek Lenova poslední verzi Power Manageru a přeinstalovat jej.
Paulie z malého města
Lenovo ThinkPad R61 / Lenovo ThinkPad T410s
Lenovo ThinkPad R61 / Lenovo ThinkPad T410s
-
- občas něco napíše
pauliezmm píše:anThrax-S- píše:Chtěl jsem udělat co píšeš, ale ať klikám jak klikám na tu baterii, neotevře se nic a když přes Lenovo ThinkVantage toolbox najedu na battery status a dole kliknu na Power manager, nejde to, chvilku se to načítá, ale nic nevyskočí...
To je divné, zkus stáhnout ze stránek Lenova poslední verzi Power Manageru a přeinstalovat jej.
Díky za rady, stačilo jen aktualizovat a už mám i nastavené to schéma. Nabiju NTB a uvidím kolik bude baterie.
Ahojte, chcem sa spytat uzivatelov AMD verzie ci maju podobnu skusenost ako ja, vlastnim tento NB od vcera a mam zmiesane pocity, pri napajani z baterky slabo piska a ventilator fuci furt rovnako, no a baterka pise furt max 4,5 hod pri nastavenej maximalnej vydrzi, mate podobnu skusenost, alebo baterka sa musi este trochu nabudit ale to piskanie ma ... . Diki
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“