Zaklinac 2
orgasmic píše:Swarm:
Ty mas doma HP DV7 s ATi 6770M? Muzes sem hodit nejake testy teto grafiky? Diky
Taky bych se chtěl připojit k OT prosbě o nějakou recenzi na ten HP DV7. GT 540M se dá sehnat v celkem levných kusech, ale lepší jsou buďto kolem a nad 30 000 Kč a navíc budou topit šíleně. GT 550M nevypadá o moc lepší a u nás je v relaci toho HPčka...
Díky moc a hodně štěstí, s tím hliníkem mam špatné zkušenosti, hlavně protože se okolí klávesnice začně rozpalovat teprve po poklesu efektivnosti chlazení a ani servisu se teploty nepodařilo stáhnout na původní úroveň.
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
Tak konzolová verze je ohlášená někdy ke konci roku, doufám že budou pokračovat s updaty pro PC verzi, když srovnám předbězné testy tak je to spolu s Metro 2033 asi nejnáročnější hra pro PC :/.
http://xbox360.ign.com/articles/117/1172422p1.html
http://xbox360.ign.com/articles/117/1172422p1.html
Martyrius píše:Je to zvláštní, ale přijde mi, že dvojka běhá rychleji, než jednička. A to jsem v obou měl zhruba střední detaily (i když u dvojky jsem dost upravoval - bloom, blur a takové kraviny jsem vypnul, textures mám na large)
ATI 5650.
To si popravdě nedokážu představit, jedničku jsem s HD3650 rozběhal na max bez AA, to bych tohle měl s touhle logikou rozběhat taky na max .
Co tě možná mate je právě bloom, blur a tak, textury ti dneska moc do FPS nesáhnou, spíš shadery a post-processing jako bloom, blur, stíny, SSAO, DoF...
takže ač se ti zdá že hraješ na střední detaily, tak hraje prakticky na minimum .
PS: Doufám, že to tady otestuje někdo s mainstream grafikou...
Zrovna tu Martyrius potvrdil že to rozběhá na HD5650, tj. to co tvrdíš je pravděpodobně jen odhad podle toho jak to běží tobě.
Očividně to moc dobře nescaluje s výkonem a podobně. Nehledě na to, že otestovat to je otázka 2-3 hodin i s instalací.
Očividně to moc dobře nescaluje s výkonem a podobně. Nehledě na to, že otestovat to je otázka 2-3 hodin i s instalací.
Řeknu to jinak:na grafických kartách typu 5650(540) apod.to bude plynulé jen na nejnižší detaily v menším rozlišení.Nemá cenu s tím vůbec tratit čas.Osobně jsem tuto hru testoval na 3 stolních GK a jedné mobilní.(co mám v podpisu).Na stolních GK to fungovalo obstojně,ale u mobilní 9800vky s SLI žádná sláva.Nedokáži si představit ještě slabší grafické karty.Na tuto hru jedině stolní PC nebo nejvýkonnější herní notebooky.Nic horšího!Tečka.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Hehe, proto se snažím vysvětlit, že fps asi neni přímo úměrné výkonu grafiky. Je dost pravděpodobné, že lepší grafiky se tolik neprojevují, protože to optimizace neumožňuje. Navíc Martyrius už řekl, že mu to běhá na vysoké textury s vypnutnými post-processing efekty. Jasně, jsou to nízké detaily, ale pokud to je v nativním rozlišení, tak je to ok, ta hra vypadá obstojně i tak.
Teď jde jen o to, aby někdo kouknul na to kolik má asi tak FPS.
Teď jde jen o to, aby někdo kouknul na to kolik má asi tak FPS.