Jak kdy.Já jsem v Brně reklamoval 5x a vždy maximální spokojenost.Dle jedné reklamace se nedá servis odsoudit.vspingu píše:Ještě jsem zapomněl dodat, že servis Acer v ČR (Brno?) je proslulý vyjebáváním s lidmi. Spolužák si koupil Acer, po 4 měsících přestal fungovat, poslal ho na reklamačku -> oxidace základové desky, reklamace neuznána, oprava 5 000,-
Herni notebook nebo pc?
-
roman2277
- Moderátor
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
aluzcz
- občas něco napíše
K uzasnemu Aceru, to ze je pokoveny a nebo ma pokovene kryty pantu jeste neznamena ze ma kvalitni sasi, vsechny ibm/lenova ktera jsem mel byla z plastu ale sasi vcetne celych pantu byla bud z horciku, karbonu ci nejake velice odolne slitiny, bezne ty notesu beru za display je to pro me takove prijemne madlo a nikdy se jim nic nestalo
co se politi tyce do t400s sem si rozlil uz hodne napoju a to jak doma tak i v letadle kde se to nedalo moc cistit a nikdy to nebyl zadny problem, klavesnice je udelala tak aby zachytila asi 300ml tekutin ktere potom protecou kanalkama skrz a nic se neposkodi, stejnou zkusenost mam se starymi ibm napriklad R50e ci t40
co se politi tyce do t400s sem si rozlil uz hodne napoju a to jak doma tak i v letadle kde se to nedalo moc cistit a nikdy to nebyl zadny problem, klavesnice je udelala tak aby zachytila asi 300ml tekutin ktere potom protecou kanalkama skrz a nic se neposkodi, stejnou zkusenost mam se starymi ibm napriklad R50e ci t40
-
Python.P
- Moderátor
-
roman2277
- Moderátor
-
aluzcz
- občas něco napíše
-
Python.P
- Moderátor
-
roman2277
- Moderátor
Ve stejné ceně je Acer kvalitnější než Lenovo.Takový Acer Travelmate P645 je kvalitou daleko před stejnými modely od Lenova.aluzcz píše:Ano to vim ovsem neverim tomu i pres to vse bude Acer lepsi.roman2277 píše:Ano ale píšete o starších ještě kvalitních modelech.To už dnes u Lenova bohužel neplatí.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
-
aluzcz
- občas něco napíše