Jak kdy.Já jsem v Brně reklamoval 5x a vždy maximální spokojenost.Dle jedné reklamace se nedá servis odsoudit.vspingu píše:Ještě jsem zapomněl dodat, že servis Acer v ČR (Brno?) je proslulý vyjebáváním s lidmi. Spolužák si koupil Acer, po 4 měsících přestal fungovat, poslal ho na reklamačku -> oxidace základové desky, reklamace neuznána, oprava 5 000,-
Herni notebook nebo pc?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
K uzasnemu Aceru, to ze je pokoveny a nebo ma pokovene kryty pantu jeste neznamena ze ma kvalitni sasi, vsechny ibm/lenova ktera jsem mel byla z plastu ale sasi vcetne celych pantu byla bud z horciku, karbonu ci nejake velice odolne slitiny, bezne ty notesu beru za display je to pro me takove prijemne madlo a nikdy se jim nic nestalo
co se politi tyce do t400s sem si rozlil uz hodne napoju a to jak doma tak i v letadle kde se to nedalo moc cistit a nikdy to nebyl zadny problem, klavesnice je udelala tak aby zachytila asi 300ml tekutin ktere potom protecou kanalkama skrz a nic se neposkodi, stejnou zkusenost mam se starymi ibm napriklad R50e ci t40
co se politi tyce do t400s sem si rozlil uz hodne napoju a to jak doma tak i v letadle kde se to nedalo moc cistit a nikdy to nebyl zadny problem, klavesnice je udelala tak aby zachytila asi 300ml tekutin ktere potom protecou kanalkama skrz a nic se neposkodi, stejnou zkusenost mam se starymi ibm napriklad R50e ci t40
Ve stejné ceně je Acer kvalitnější než Lenovo.Takový Acer Travelmate P645 je kvalitou daleko před stejnými modely od Lenova.aluzcz píše:roman2277 píše:Ano ale píšete o starších ještě kvalitních modelech.To už dnes u Lenova bohužel neplatí.
Ano to vim ovsem neverim tomu i pres to vse bude Acer lepsi.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Zpět na „Jaký vybrat notebook“