onne píše:Tak raději všichni nechají notesy doma a budeme si jen tak povídat o tom co máme
Muzem si udelat notebooky z papiru a pak si je vzajemne pocmarat a roztrhat ....
sraz majitelů notebooků bez notebooků .. to je zajímací ... a co sraz notebooků bez majitelů? taky hovadina asi ... ¨
> no tak to tak vypadá že se půjdu ožrat sám
neoexnet píše:a nakonec budem ještě slavní ... acer má reklamu v každé druhé výloze krámů s počítačema .... > náš cíl ... TV NOVA noviny 19:30
Jo jasne. Acer to je neco jako McDonald. Nevalna kvalita, nevalna chut a stoji na kazdym rohu. Meli bysme si pripravit nejaky politicky podtext. Nevyuziva treba Acer v Bangladesi detskou praci?
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
Warp10: Ty FJs nejsou o moc lepší než MCdonald a ACER Ono všichni výrobci šetří jak se dá to zase nelze se jen navážet do ACERu, akorát ACER tím proslul, hlavně tím jak mu v jedný serii praskaly panty.
EDIT: Jak koukám na tvůj avatar, napadá mě jen jedno slovo "Hidiot" ale není to nic osobního
Já dostanu jen nějaký hloupý nápad se srazem Ještě žádný není ale už se tu domlouvá kdo se bude s kým prát a ničit Acer výlohy Kdo se mnou půjde na Toshiba a Lenovo výlohy?