EEE + desktop nebo luxusní tablet?!
-
- Moderátor
-
- Moderátor
chlapy čtite pořádně a neřešte blbosti
tablet ani notas ani UMPC ani jakoukoliv elektroniku co mám nepotřebuju ale CHCU !!!
takže nejaké rady ke koupi UMPC s dotykovým displayem co je nejlépe HD ready a nebo rači HD pouze zvládá bez problém ale ale nemá dvi nebo hdmi... vga stačí v pohodě a já nechcu platit za věci co nepotřebuju

tablet ani notas ani UMPC ani jakoukoliv elektroniku co mám nepotřebuju ale CHCU !!!
takže nejaké rady ke koupi UMPC s dotykovým displayem co je nejlépe HD ready a nebo rači HD pouze zvládá bez problém ale ale nemá dvi nebo hdmi... vga stačí v pohodě a já nechcu platit za věci co nepotřebuju

-
- Moderátor
ty nemáš svůj den... já mám své dny furt a mladá bohužel každý měsíc...
neřeš prosím moje vyjadřovací nepřesnosti... a rači mě poraď... děkuju
2 vojtab: UMPC které má dotykový display vga výstup a dostatečný výkon na plynulé přehrávání HDTV a pokud bude za 25k tak i výkon na nejnovější hry... jinak mě stačí na hdtv a menší cena... any ideas??
neřeš prosím moje vyjadřovací nepřesnosti... a rači mě poraď... děkuju

2 vojtab: UMPC které má dotykový display vga výstup a dostatečný výkon na plynulé přehrávání HDTV a pokud bude za 25k tak i výkon na nejnovější hry... jinak mě stačí na hdtv a menší cena... any ideas??
Naposledy upravil(a) Thoma$ dne 03 dub 2008 15:40, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
no od studenta vš, respektive tebou udávané nejnáročnější školy v čr by člověk čekal větší spektrum vyjadřovacích schopností ....
> no jen tak na okraj ...
> fakt netušim co ti poradit ... každej už se tu snad vyjádřil .. několik rad tu i padlo, nic nebylo dobré .......
>> kup si ten tablet od FS ... snad s ním budeš spokojen
> no jen tak na okraj ...
> fakt netušim co ti poradit ... každej už se tu snad vyjádřil .. několik rad tu i padlo, nic nebylo dobré .......
>> kup si ten tablet od FS ... snad s ním budeš spokojen

Toshiba R600-10W
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“