Dell XPS M1530
Ahojky, uvažuju o koupi tohodle notasu. Pouzivala bych ho na internet, kancelarskou praci, filmy a na nejaky lehci hry jako heroes, dota, lineage....na ty novejsi mam samozrejme desktop.
Tak se chci zeptat jestli je to vyhodny nebo jestli mi staci nejaky levnejsi notebook. Rada bych aby mi to trosinku dyl vydrzel a prenasela bych to nanejvys tak dvarat do tydne a trosku pochodovala po byte. Samozrejme se ale k elektornice chovam jako v bavlnce
Tak se chci zeptat jestli je to vyhodny nebo jestli mi staci nejaky levnejsi notebook. Rada bych aby mi to trosinku dyl vydrzel a prenasela bych to nanejvys tak dvarat do tydne a trosku pochodovala po byte. Samozrejme se ale k elektornice chovam jako v bavlnce
No u XPS to s tou vydrzi tak slavny nebude. Ty naroky na vykon vysoky nejsou. Ja bych klidne vzal nejakej Thinkpad a prikoupil treba 9-ti clankovou baterku.
http://www.alza.cz/notebook-ibm-lenovo- ... d90603.htm.
A pokud chces Dell tak ma i jine serie, XPS bych videl spsi na hry. Uvidis co jeste reknou ostatni.
http://www.alza.cz/notebook-ibm-lenovo- ... d90603.htm.
A pokud chces Dell tak ma i jine serie, XPS bych videl spsi na hry. Uvidis co jeste reknou ostatni.
-
- Moderátor
sirius1983 píše:Nevidím důvod, proč by mělo být XPS pasováno na nějaký herní notebook. Obdobnou grafiku nabízejí i jiné modely od dellu.
co sa tyka 15,4" notebookov od Dellu tak 8600M GT je uz len v XPS 1530. inspiron 1525 ma integrovanu intel a Vostro 1510 intel alebo 8400M GS. 8600M GT maju potom az 17" inspirony a vostro kde je na tom XPS zas minimalne o triedu lepsie co sa tyka vykonu grafiky.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
sem se dneska snazil dovolat na DELL, asi 10x a ani jednou sem se nedovolal... porad automat...
jeden clovek mi doporucil si XPS nakonfigurovat v UK configuratoru a nechat si to poslat z UK, ale nikde jsem se nedouvedel jak to bude se zarukou u nas... a kdyz to nakonfiguruji v CZ konfiguratoru, tak stejna sestava co udelam v UK za 35k tak je v CZ za 50k... dost me to stve, pac se nechci spokojit s konfiguraci, co prodavaj napr. v czc.cz... chtel bych hned v zakladu, dostat 9cell baterku
nevi nekdo nejakou rozumnou radu jak ho koupit chytre a levne?
jeden clovek mi doporucil si XPS nakonfigurovat v UK configuratoru a nechat si to poslat z UK, ale nikde jsem se nedouvedel jak to bude se zarukou u nas... a kdyz to nakonfiguruji v CZ konfiguratoru, tak stejna sestava co udelam v UK za 35k tak je v CZ za 50k... dost me to stve, pac se nechci spokojit s konfiguraci, co prodavaj napr. v czc.cz... chtel bych hned v zakladu, dostat 9cell baterku
nevi nekdo nejakou rozumnou radu jak ho koupit chytre a levne?
tak s adresou nemam problem minulej rok sem tam byl na prazky makat a mam tam ted "svagra", kterej by mi to mohl dovalit...
a slo by to udelat takhle: objednal bych to na UK adresu, tam by to doslo a ti by mi to pak poslali postou treba... platilo by se nejak clo bo nejaky poplatky, krome postovnich?
a slo by to udelat takhle: objednal bych to na UK adresu, tam by to doslo a ti by mi to pak poslali postou treba... platilo by se nejak clo bo nejaky poplatky, krome postovnich?