Ghull píše:Ahoj, taky se priklanim k dotazu o dostupnosti F3KA klidne s vistama, kamos ted chce nb a tenhle se jevi jako nejlepsi volba, kdyby nekdo vedel o nejakej kousku, pisnete sem, diky
Predem se omlouvam jestli ste to uz tady nekde resily, posledni 4 dny travim tim ze se snazim zprovoznit svuj notebook, tak uz sem vycerpanej se prohrabavat v milionech stran tisicu for, takze bych ocenil konkretni odpoved, a ne typu pohledej si ve foru, nekde to tu je. tak se pustim k veci.
Mam Win XP SP3 na Asusu F3Ka(pro pripad ze to zase pisu jinam) plus nainstalovanej driver pack co sem nekde stahnul, mel asi 350 mb, takze co mi vsechno nefunguje:
1. nejde scrolling u touchpadu - dal sem nejnovejsi drivery, nejde porad dal
2. nejde tech pet tlacitek, nahore vpravo v rohu vedle vypinani
3. nejde kamera, teda Lifeframe ji nenajde
4. nefunguje zkratka FN+F1 pro spanek
je toho docela dost, tak kdybyste nekdo meli reseni aspon na neco tak vam budu strasne vdecnej, sem z toho uz vycerpanej
Diky vsem za pomoc
1. a 2. stahni tyhle ovladace: Alps Electric Version 6.0.305.6
3. mas asi zase spatny ovladace 4. spanek mi nejde vubec, vyhodi mi to dycky modrou smrt
Pre webcu si pohladaj driver pri onim asus notebooku(moze byt aj pomerne stary vacsinou idu)...ASUS tam ma typicky 3 vyrobcov webiek takze skus 3 drivery co s k inim notebookom pre 3 rozne webci(znacky)
Na tie klavesi treba mat ATKmedia ci ATK-ACPI utility + ATK OSD...
zdravim ma problem s grafikou...zkousel jsem snad uplne vse a nic mi nefunguje.....nemam problem ovladace naistalovat modifikovat nebo kompu vnuitit treba HD 2600 pro nebo xp ale stale dokola se stejnym vysledkem...z niceho nic bum a cerna obrazovka akonec... nemuzu s tim pohnout pomuze jen restart na tvrdo....vim ze uz to tu enkdo resil ael nenapsal jestli to dal do kupy...zajimave ze jsem v tom uz asi sam...prosim poradte....
mam asus F3ka ale apo 31 lisi se jen hdd....takze v tom to nebude...grafika ati mobility radeon 2600 win xp sp2....
Neměli jste někdo problém s BSOD? Už delší dobu se mi objevuje asi po každém druhém až třetím probuzení z režimu spánku (BAD_POOL_CALLER a z chyby jsem nic nevyčetl, ani na netu), dneska se mi to zhroutilo i ve škole při surfování, to bylo poprvé. Začíná mě to srát. Paměťi jsem testoval memtestem, i když zatím jen tři hodiny, ale bez chyb. Jestli to bude pokračovat tak asi budu muset reinstal, ale kdyby se s tím někdo setkal, dejte vědět, dík.
ASUS F3Ka, Arch linux bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Já bych spíš tipoval hardware nebo nějaký driver (měl jsem kdysi ještě jednu, kterou způsobil ovladač ati, tam nebylo pochyb a stačilo nahodit nový), jenže už to právě dělá dlouho a nemám šanci podchytit, co to dělá..
O virech a jiném bordelu jsem celkem jistě přesvědčen, že je tu nemám, i když stáhnout jiný antivir a vyzkoušet můžu.
když,tak to antivirem nezjistíš,možná Hijack thisem,jestli tam neběží co nemá,ale máš pravdu v tom,že to může klidně být něčím jiným.Byl tam u té hlášky nějaký kód nebo ID?
Byl tam kód chyby, úplně stejný jsem myslím nevygoogloval, ale ze začátku podobné ano a nic jsem nezjistil, jen typické informace o chybě hardwaru/softwaru. Kdysi jsem si ho psal, ale teď ho nemůžu najít.
HijackThis mi nic nenašel, několik programů sice nezná, ale ty jsou bezpečné (znám je já:) ).
Asi nejjednodušší by teď bylo zkusit Linux, partition tu na to mám, ale k tomu se dostanu nejdřív v pátek.
psalo to tu uz vic lidi vcetne mne a zatim to nikdo nevyresil ale tipl bych na nakou chybu s ovladacema, pac na zacatku jaxem mel notak tak mi to nedelalo ale ted sem to reinstaloval asi pred 3 mesicama a nemuzu se toho zbavit :X
zdarec panove...ackoliv na muj problem nikdo nereagoval nebudu zly a budu se snazit pomoct..min tyden jsem resil problem s grafikou...a asi i vyresil pri tom jsm na netu nasel mozne reseni vaseho problemu....
stahni a naistaluj...www.asus.cz ke stazeni notebooky drivers hotfix nebo cpu hotfix nevim ted presne a je tam hotfix hibernation....dopurucuju stahnout a nistalovat vsechny hotfixy