Také jsem přemýšlel nad přetaktováním, když ta atina skoro netopí, ale zatím jsem nenašel nic čím bych tohle přetaktoval..

To je zcela normální jev.Navíc 3DMark 06 je už přežitek.Testuj to výhradě ve 3DMarkVantage.Ten je daleko přesnější.multipytla píše:tak jsem nahodil nové drivery catalyst 10,3. Moc jsem neměl čas testovat v hrách, ale v 3Dmarku 2006 nepatrně horší výsledky než s ovladači ACERU. Sice jen o cca 100 bodů méně, ale překvapilo mě to, čekal jsem spíše nárust, než mírný pokles..
Také jsem přemýšlel nad přetaktováním, když ta atina skoro netopí, ale zatím jsem nenašel nic čím bych tohle přetaktoval..
Jestli se můžu také přidat,tak bych dodal,že za cenu 29.9kč(jestli to není ovšem jen marketing Asusu) bych volil Asus G 73,ale jestli bude jen verze za 38kč,tak bych vzal radší o dost levnější Acer.Toť vše.lubko1981 píše:Dik -multipytla.Tak sa ťa ešte opýtam.Čo by si teda teraz riešil ty,keby si mal možnosť mať za dva dni G73.Kúpil by si ju???,alebo by si si stale kúpil 8942.Neviem sa fakt rozhodnúť,je to investícia do budúcnosti...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostů