swarm píše: mám dneska strašný krámy
Cože???

.
.
 .
.

. Písemná část zkoušky je za mnou, takže už jen počkat na vyhlášení výsledků ve 14 hodin. Aby pracující neoexnet neměl narážky, tak jsem si vzal práci s sebou a můžu si teď z dlouhé chvíle vesele recenzovat jedno HPčko
. Písemná část zkoušky je za mnou, takže už jen počkat na vyhlášení výsledků ve 14 hodin. Aby pracující neoexnet neměl narážky, tak jsem si vzal práci s sebou a můžu si teď z dlouhé chvíle vesele recenzovat jedno HPčko  .
.

). Takže budu mít nejspíš jede pokud někdy v létě a pak jedině si předmět zapsat znovu. Holt jsem to asi trochu posral (názor na toho člověka, co tam půlku dneska vyrazil radši sdělovat vůbec nebudu... stejně by to ani nešlo, protože je tu ta automatická cenzura
). Takže budu mít nejspíš jede pokud někdy v létě a pak jedině si předmět zapsat znovu. Holt jsem to asi trochu posral (názor na toho člověka, co tam půlku dneska vyrazil radši sdělovat vůbec nebudu... stejně by to ani nešlo, protože je tu ta automatická cenzura  ). Možná si budu muset bakaláře o rok odložit.
). Možná si budu muset bakaláře o rok odložit.

)
)Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 hostů