asus N51VN - Recenzia

notebooky Asus a vše kolem nich
ktzetor
občas něco napíše

Příspěvekod ktzetor » 25 led 2010 00:29

takze kompletni zprava po odinstalaci avasta: asi hodina hrani GTA 4, vyuziti graf. pameti 925 mb, vse na high view 45, ostatni 80+; po celou dobu zadny sekani (pouze jak se graf. nahrivala tak stupnovity zapinani chlazeni tak par kousancu ale to vse na zacatku asi behem 15 sekund) fps sice nizke, nemeril jsem ale odhaduji neco kolem 20-25, teplota po celou dobu bez podpirani atd. 59°C. takze pokud mate avasta tak hodne doporucuju se ho hodne rychle zbavit :!: :)
ASUS N51VN 15.6", C2D 5870 (2Ghz), Ram 4GB 800mhz, GT240M 1GB DDR3, HDD 500GB

Hansol

Příspěvekod Hansol » 02 srp 2010 08:09

Takže po nejakom čase chcem napísať niečo o tomkto NB.
Nič sa zatial nepokazilo a šlape tak ako nový aj ked tam mám plno všelijakého softu.Za tie peniaze čo som zan dal som fakt spokojný.Používa ho celá redina a prenáša sa po celom byte.Na batériu vydrží ked som na NETe viac ako hodinu a to mi stačí.Takže ešte raz plná spokojnosť. :D :D :D

ktzetor
občas něco napíše

9 mesicu pouzivani

Příspěvekod ktzetor » 07 srp 2010 03:22

tak ntb mam 9 mesicu a porad slape jak ma. Trochu poskrabanej z prenaseni atd ale to se casem udela na kazdym. Panty stale v poradku - zadna vule, co se tyce prachu - ntb se trochu prehrival tak jsem ho prakrat otevrel (jednou za 2-3 mesice) a vycistil a zase byl ok. Plasty (kupodivu :D) jsou stale cele ani klavesnice neni promackla. Jednu dobu jsem musel jet na vistach home 32bit, to byla pro nej malem smrt. Projel sem 3dmark06 a vytah neco pres 7000 pts (w7 ultimate x64) a u 05 pres 11000 pts. Je to dobrej spolecnik na cesty - hudba mi hrala skoro 3 hodiny a filmy pres 2 (kapacita baterky kolem 86-90%). Pres velkou fragmentaci (jednoduse receno bordel na hdd - volnych 80 gb a tisice souboru) je vcelku rychly, jak zapinani tak najezd programu po startu. Obcas reinstaluju os, pro udrzeni rychlosti. Skoda ze tam neni 4 jadro (nebo alespon 4 thready) ale i pres to utahne vetsinu her a aplikaci co potrebuju, grafika je stale schopna konkurovat vetsine co se ted prodava (kamos si koupil pred mesice acer za 16k kde slibovali buhvico ale ve srovnani je to sh!t) :) Jeste k tomu pouzivam chladici podlozku Zalman nc 1500 (skoro ntb nevypinam). No myslel sem ze to bude horsi ale jsem nadmiru spokojen :)
ASUS N51VN 15.6", C2D 5870 (2Ghz), Ram 4GB 800mhz, GT240M 1GB DDR3, HDD 500GB

Hansol

Příspěvekod Hansol » 28 říj 2012 14:30

Ahoj,Notebook stale šlape tak ako má bez akých-kolvek problemov.Som spokojný,už mi slúži tri roky. :lol: :lol: :lol:

Zpět na „notebooky Asus“