HP Pavilion dv6590 - posuďte a napište ;-)
Zítra mi přijde, aspoň doufám, model dv6590ec, rozběhal někdo na dv6580ec WinXP ? Koukal jsem na stránky HP a pro XP je tam jen pár ovladačů, kde to jinde splašit?
Naposledy upravil(a) Lipi dne 10 zář 2007 20:01, celkem upraveno 1 x.
mjel z vas nekdo problem s první instalací vist?????
Mi to vyhodilo hybu a už 3 den se s tim trapim.Vyhazuje mi to stale dokola v prubehu instalace bal pc nahle restartovan nebo doslo k nacekane chybe. restartujte pc a dejte novou instalaci.Nejak jsem neprišel jak dat znova instalaci z harddisku.Tak shanim innstalačku win vista home premium cz ale nikdo z kamosu to nema.
Mi to vyhodilo hybu a už 3 den se s tim trapim.Vyhazuje mi to stale dokola v prubehu instalace bal pc nahle restartovan nebo doslo k nacekane chybe. restartujte pc a dejte novou instalaci.Nejak jsem neprišel jak dat znova instalaci z harddisku.Tak shanim innstalačku win vista home premium cz ale nikdo z kamosu to nema.
dv6590?
Chci se zeptat, jestli je lepsi HP dv6590 nebo FUJITSU-SIEMENS Xi2428 T7500 ( http://fujitsusiemens.mironet.cz/fujits ... p+dp78663/ )
Děkuji za odpoved
Děkuji za odpoved
Tak vykonostne je to jasne FSC a co se kvality tyka, tak je to prast jak uhod. Paviliony nejsou extra kvalitni, stejne tak Amila od FSC. Jsou to proste plastaky. Jestli ti zalezi na radoby image - Pavilion je libivejsi... Ovsem ten vzhled je vyvazen jinymi minusy - porty a rozlozeni. Obecne je to tak, ze pokud chces vykon, ber FSC, pokud chces, aby se sem tam nekdo ohledl, co mas za notebook, ber HP.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Re:
Resim prave tohle dilema. To FSC je levnejsi nez HP a ma lepsi grafiku a procesor, takze by to melo byt jasné, ale daleko vic se mi libi HP:-D takze si asi budu muset pockat, az HP vypusti nejake nove modely.
Jeste se zeptam: je to FSC o moc lepsi v parametrech a v benchmarkovych testech nez HP?
Jeste se zeptam: je to FSC o moc lepsi v parametrech a v benchmarkovych testech nez HP?
Poridil jsem si prave 6590ec, po dvou dnech s Vistama jsem je smazal, a nainstaloval XPcka, ruzne jsem postahoval nekolik ovladacu, ale chybi mi na sitovku, zvukarnu a na grafiku:(...jo a jeste soft na fingerprint...snazim se to sehnat uz asi dva dny, ale uspesnej jsem nebyl, nebyl nekdo z vas uspesnejsi??
PS: slysel jsem, ze sitovka jde pri preistalu BIOSU (ale do toho se mi nejak nechce......)
PS: slysel jsem, ze sitovka jde pri preistalu BIOSU (ale do toho se mi nejak nechce......)
[quote="CeCo"] Ked si totiz daju vypisy part-numberov jednotlivych komponentov, tak tam uz je spravne uvedenych len 4200 otacok.
C [/quote]
Nevite nekdo prosim (treba Ceco ), jak/zda vubec bych tento vypis mohl u sebe provest?Cca tyden mam doma dv6670, ale kdyz jsem se vcera podival do nastaveni, tak u nazvu/oznaceni pc bylo napsano dv 6500. Vzhledem k tomu, ze jsem se tu docetl o mateni zakazniku mylnymi informacemi v datasheetu, rad bych overil, jak je na tom muj hadr co se tyka otacek/min. (5400 vs 4800)
Vsude je uvadeno 5400...rad bych to mu veril....
C [/quote]
Nevite nekdo prosim (treba Ceco ), jak/zda vubec bych tento vypis mohl u sebe provest?Cca tyden mam doma dv6670, ale kdyz jsem se vcera podival do nastaveni, tak u nazvu/oznaceni pc bylo napsano dv 6500. Vzhledem k tomu, ze jsem se tu docetl o mateni zakazniku mylnymi informacemi v datasheetu, rad bych overil, jak je na tom muj hadr co se tyka otacek/min. (5400 vs 4800)
Vsude je uvadeno 5400...rad bych to mu veril....
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“