Tak jsem to objednal.17ctku za 33291kč.A skladem je už jen poslední 15ctka za 33kk a 36kk.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Prodej Asus a bude klid,ne? Já prodám MSI a jen něžnému pohlaví řeknu že jsem lehce doplatil.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ty možná lehce doplatíš, já doplatím těžce xD. Čistě teoreticky, kde by byla reálná cena toho mémo Asusu? Mám dojem, že tam v dubnu končí záruka plus je tam rok prodloužená u prodejce.
No cenu Asusu vidím tak v rozmezí okolo poloviny ceny Predatoru.
To je ještě rozumné. Uvažoval jsem, že to zkusím za 17 000, případně by něco slevit šlo. Dalších 17 bych doplatil, no doma bych to zaokrouhlil na 10, to by snad mohlo projít.
Mám v plánu přijít domů a rozumně to probrat. Musí mi to odsouhlasit,abych si za svoje peníze mohl koupit nový notebook. Jinak bych z toho měl blbý pocit.
Tak už je doma.Je to velmi těžké a rozměrné.Zítra ho otestuji a něco sem napíšu.