Jinak ja si k notesu koupil levny Kossy za 150,- skoda ze po pul roce se mi ukroutil kabel u jacku a jeste sem nemel cas zajet do CZC jim to vyreklamovat (maj dozivotni zaruku, takze neni kam spechat
Sluchátka k notebooku
Ja dostal zlaty hodinky, za napraskani cele rodiny a vsech pratel v soutezi "UDEJTE SVOU RODINU - VYHRAJTE SKVELE CENY!"
Jinak ja si k notesu koupil levny Kossy za 150,- skoda ze po pul roce se mi ukroutil kabel u jacku a jeste sem nemel cas zajet do CZC jim to vyreklamovat (maj dozivotni zaruku, takze neni kam spechat
), ale spatny nebyly, zatim sem si musel na kolej privest 5.1 Teac sluchatka, jsou sice nemobilni, ale hrajou dobre.
tunak píše:Tuhle jsem v paříži nahlídl do výlohy obchůdku a koukám, hodinky za 130 000.
Eur.
To mě trochu šokovalo, myslel jsem, že takový věci maj jedině v Moskvě.
>> hodinky za 130.000EUR jsou nesmysl .. nejdražší sériovky byly dámské rolex/cartier osázené diamantama a ty koštovaly cca 75.000USD, jinak high-end rolex a omega serie jsou okolo 20-30.000USD
> hodinky za Xmega se ukazují na veletrhu v ženevě jednou za několik let a to jsou většinou origoše série 1/1 kus atd od zlatníků a hodinářu osazené většinou automatem od swiss ... a tam se cena (za kvalitu/exkluzivitu) vyšplhá až do milionů (zatim nejdražší počin vyšel v přepočtu na 16mil kč)
>> nejdražší hodinky v čr na krámě se prodávají v praze vedle obchodního centr myslbek jsou to omegy a vyjdou na 465tisíc
BTW: vim, že to sem nepatří, ale nedalo mi to
Toshiba R600-10W
Mám objednané tyto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32327
sony vaio nr11s ~ c2d 1.5ghz ° 2GB ° 200gb 4k2 °
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
Mne se nelíbí PortaPRO, jak jsou přebasované. Ano vybral jsem si sluchátka, která budu opravdu špatně přenášet, ale Senny příšerně drží na hlavě a to, že se dají stylově složit do krabičky, mě opravdu nevytrhne. PortyPRO a Senny px100 jsou dle mého mimo pc i na nošení ven. Já jsem hlavně chtěl vybrat líbivá, pohodlná a dobře hrající sluchátka. Na druhou stranu totéž můžeme říci i o sluchadlách za 200kč, záleží na úhlu pohledu a vkusu 
sony vaio nr11s ~ c2d 1.5ghz ° 2GB ° 200gb 4k2 °
Nesouhlasím, oboje jsou to přenosná sluchátka (u Sennů to jde vidět na konstrukci - např. vystužený kabel, u Kossů na záruce), jako domácí bych označil až vyšší modely, obvykle s delšími kabely a obvykle circumaurální, tj stejné jako tyhle tvoje. To, že jsou "kolem ucha" neznamená, že se hodí ven. Navíc, jak jsem se dočetl, jsou taky otevřené a pak je docela jedno, zda leží "na uchu", nebo "kolem ucha" - propouští v obou směrech tak jako tak.
Budeš mít možnost to porovnat s cenově podobnými sluchátky (ne headsety)?
Budeš mít možnost to porovnat s cenově podobnými sluchátky (ne headsety)?
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
neoexnet píše:tunak píše:Tuhle jsem v paříži nahlídl do výlohy obchůdku a koukám, hodinky za 130 000.
Eur.
To mě trochu šokovalo, myslel jsem, že takový věci maj jedině v Moskvě.
>> hodinky za 130.000EUR jsou nesmysl .. nejdražší sériovky byly dámské rolex/cartier osázené diamantama a ty koštovaly cca 75.000USD, jinak high-end rolex a omega serie jsou okolo 20-30.000USD
> hodinky za Xmega se ukazují na veletrhu v ženevě jednou za několik let a to jsou většinou origoše série 1/1 kus atd od zlatníků a hodinářu osazené většinou automatem od swiss ... a tam se cena (za kvalitu/exkluzivitu) vyšplhá až do milionů (zatim nejdražší počin vyšel v přepočtu na 16mil kč)
>> nejdražší hodinky v čr na krámě se prodávají v praze vedle obchodního centr myslbek jsou to omegy a vyjdou na 465tisíc
BTW: vim, že to sem nepatří, ale nedalo mi to
Čili mám vidiny a ty tomu rozumíš nejlíp ze všech, co? Tak nějak jsem si všiml, že jsi expert přes všechno. Ale já tam tu cenovku, kousek od Vogézskýho náměstí, viděl. A netvrdím, že byly seriově vyráběný.
Zřejmě jsi zlatník z Jeruzaléma nebo Curychu, prosím, ale netvrď mi, že jsem je neviděl, ano?